puna samopouzdanja

DEČKO JU JE OSTAVIO JER NIJE HTELA URADITI BOTOKS: Ona ne haje već uživa u 7. deceniji i ponosno ističe svoje telo

Šeron Stoun gazi 7. deceniju i pokazuje da joj godine ne mogu ništa. Otkrila je da ju je odbijanje ubrizgavanja botoksa koštalo karijere i ljubavi, ali da je zadržala samopouzdanje.

Star look
Autor:
DEČKO JU JE OSTAVIO JER NIJE HTELA URADITI BOTOKS: Ona ne haje već uživa u 7. deceniji i ponosno ističe svoje telo
Šeron Stoun na plaži, Foto: Profimedia

Slavna Šeron Stoun (64), jedna od najpoznatijih holivudskih glumica današnjice. Poznata je kao neko ko otvoreno priča o svim temama, a neretko govori i o svom životu.

Slavna glumica suočavala se sa raznim problemima, a jedan od težih trenutaka u njenom životu bio je kada je doživela moždani udar, nakon kojeg se dugo oporavljala. Proces oporavka bio je dug i težak, a glumica je morala ponovo da uči osnovne životne stvari.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Šeron je poznata i po tome što se ponosi svojim godinama i telom, te se često slika u svakodnevnom izdanju ističući prirodnu žensku lepotu i sitne nepravilnosti.

Ona je jednom prilikom istakla da se oseća odbačeno jer slabije dobija uloge, zbog toga što više nije mlada i lepa.

U jednom intervjuu otkrila je da su njena karijera i ljubavni život patili zbog toga što nije htela da se podvrgne estetskim operacijama, izbegavala je čak i ubrizgavanje botoksa.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Odluku da ne ubrizzgava botok i da ide na zatezanje kože donela je nakon moždanog udara. Prihvatila je sebe onakvu kakav jeste, ali ne i njen ljubavni partner. Glumica je otkrila da ju je njen dečko ostavio upravo zbog toga što nije htela ići na botoks.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Priznala je da joj to nije prijalo, te da je njen ego bio na velikom udaru, ali nije poklekla. Bilo joj je bitnije zdravlje, nego izgled. Prema stručnjacima, pacijenti sa neurološkim oštećenjima treba da izbegavaju botoks i slične intervencije.

"Ako za nekoga nisam ništa više od lepog lica, onda neka nađe put do izlaza iz mog života", rekla je glumica.

Šeron Stoun
foto: Profimedia/editorial images

Ovim stavom oduševila je mnoge žene koje se suočavaju sa sliučnim problemima, a u današnje vreme ima ih mnogo.

Zanimljiva činjenica iz njenog života jeste da joj je hirurg bez njenog znanja ugradio silikone u grudi, zbog čega je glumica vodila medijsku hajku protiv njega. Sve se odigralo nakon moždanog udara kada je morala na operaciju koja je trajala 7 sati. Glumica je takođe uklanjala benigne tumore koji su se pojavili.

Podsetićemo, Šeron gazi 7. deceniju žoivota i ne haje za time. Ponosno ističe svaki deo njenog tela i odaje utisak žene sa čvrstim stavom i samopouzdanjem.

1 / 16 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs