ŠOK!

SILIKONI, VEŠTAČKI ZUBI, MAČJE OČI: Adam i Anđela Adaktar na starim slikama su NEPREPOZNATLJIVI, promenili su lični opis

Adam i Anđela Adaktar pre operacija su neprepoznatljivi!

Star look
17:31h Autor:
SILIKONI, VEŠTAČKI ZUBI, MAČJE OČI: Adam i Anđela Adaktar na starim slikama su NEPREPOZNATLJIVI, promenili su lični opis
Foto: Printscreen Instagram / Adaktar Official

Adam i Anđela Adaktar, najpoznatiji članovi porodice koja ne prestaje da intrigira javnost, otkako je objavljeno da će imati svoj rijaliti šou, gotovo su promenili lični opis estetskim korekcijama! Kada pogledate njihove slike iz prošlosti, na njima kao da su neke potpuno druge osobe.

Adam i Anđela Adaktar
foto: Printscreen Instagram / Adaktar Official

Naime, srpki Kardašijani, kako ih mnogi oslovljavaju, veoma brzo su se obogatili, a najpoznatiji su po tome što "ulepšavaju" obrve damama po paprenim cenama, ističući da time donose egzotiku u našu zemlju. Za tim oblikom obrva su bile poludele i poznate pripadnice lepšeg pola, što ih je najviše proslavilo. Upravo zbog tog biznisa Adam je sebe prozvao "Bogom obrva".

Međutim, pre svega su se pobrinuli za svoj izgled, te se ovaj bračni par podvrgao brojnim pocedurama sa ulepšavanje.

Iako se nemalo devojaka dive Anđelinom izgledu, i to posle tri trudnoće i porođaja, istina je da je ona brojne stvari na sebi korigovala. Ono što je očigledno - prilično je uvećala usne i jagodice. Takođe, njen nos je pre skroz drugačije izgledao, a takođe je operisala i grudi.

Sa druge strane, ni njen suprug Adam uopšte ne zaostaje, kada su u pitanju estetske korekcije, što i nije tako svojstveno muškarcima. Na drušvenoj mreži "Tviter" osvanula je njegova slika iz tinejdžerskih dana na kojoj je znatno mršaviji, ofarban u plavo i bez bilo kakvog procesa ulepšavanja.

Na svom Instagram nalogu je isticao kako i on sređuje obrve, često nosi sočiva u raznim bojama, a neretko se mogu čuti komenari da je uvećao i usne. Takođe, Adam i Anđela su nabacili blistave holivudske osmehe, te su im svi zubi pod konac. I ne samo to - nisu odoleli ni "mačjim očima".

Ekscentrično ponašanje "Boga obrva" , kojem uopšte nisu strani skandali, učinilo je porodicu Adaktar vrlo popularnom. A iako na svakom koraku privlače pažnju, o njima se veoma malo zna. Potiču iz Čačka, vode prilično luksuzan život, a neki od članova su menjali i ime, kako bi se svi zvali na "A". Zarad još malo popularnosti, spremni su da svoj život ogole pred kamerama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs