DOLF LUNDGREN

ZALJUBIO SE U VRŠNJAKINJU SVOJE ĆERKE: Poznati snagator jedva prati ritam svoje 39 godina mlađe verenice

Dolf Lundgren upoznao je 39 godina mlađu Emu Krokdal na svom omiljenom mestu, teretani, a nisu se još venčali zbog pandemije koronavirusa.

Star look
Autor:
ZALJUBIO SE U VRŠNJAKINJU SVOJE ĆERKE: Poznati snagator jedva prati ritam svoje 39 godina mlađe verenice
Dolf Lundgren, Foto: Profimedia

Švedski snagator Dolf Lundgren (64) iza sebe ima dva braka, a sreću je našao s 39 godina mlađom lepoticom čiji tempo pokušava da prati.

Glumac i majstor borilačkih veština uhvaćen je u sredu u Santa Moniki u društvu svoje verenice, lične trenerke Eme Krokdal. Kao što je to najčešće i slučaj, oboje su bili u sportskom izdanju.

Dolf je nosio donji deo trenerke, majicu kratkih rukava i patike dok je Ema bila u crnim helankama i predimenzioniranom dusku. Par je bio u šopingu i nosili su kese, a Krokdal je sve vreme pričala na mobilnom.

Dolf Lundgren
foto: Profimedia

Tokom njihove šetnje moglo se primetiti koliko je Lundgren ostario. Iako je život posvetio borilačkim veštinama i vežbanju te glumio u nizu akcionih filmova, ne može zaustaviti vreme.

Pored zanosne Eme, koja je pre nekoliko meseci postala brineta, izgledao je umorno i ozbiljno. Inače, mnogi su se iznenadili kada se saznalo za njihovu vezu. Par je svoj prvi put izašao u javnost na jesen 2020. godine na Kana Dorada Festivalu u Dominikanskoj Republici.

Dolf Lundgren
foto: Profimedia

Kako su pisali strani mediji, upoznali su se 2019. u teretani i mma je jednom prilikom rekla da nije znala da je on slavna ličnost. Uskoro su započeli vezu koju su uspešno krili. Ali nakon što su objavili svoju ljubav svetu, često ih viđamo zajedno u javnosti i ne mare za kritike zbog velike razlike u godinama.

Dolf se u 2020. godine pohvalio da je zaprosio mladu Norvežanku i da je pristala. 'Nešto jako posebno dogodilo se u Švedskoj', otkrio je glumac koji je u svojoj domovini postavio Emi 'važno pitanje'.

Par se prošlog meseca pojavio na premijeri crtanog filma 'Malci 2: Kako je Gru postao Gru' kada je glumac progovorio o planovima za venčanje.

'Izgubili smo dve godine zbog pandemije pa se nadam da ćemo sledeće godine otići u Skandinaviju. Nadam se da ćemo se venčati u proleće ili tako nešto, u Norveškoj ili Švedskoj', ispričao je za za Pipl magazin. S Emom i Dolfom su bile i njegove ćerke Greta i Ida.

Dolf Lundgren
foto: Profimedia

Lundgren iza sebe ima dva braka, a prvi s Peri Mom je jedva potrajao godinu dana. Drugi put je prošetao do oltara s Anet Kviberg i s njom je dobio ćerke Gretu (20) i Idu, koja je vršnjakinja njegove devojke Eme i starija je od nje dva meseca. Dolf i Anet su se razveli 2011. nakon 17 godina braka.

Dolf se pohvalio u aprilu da se njegova ćerka Ida vraća u Los Anđeles što mu je jako važno, a prema tome je jasno da imaju dobar odnos i njoj ne smeta što će oženiti njenu vršnjakinju.

Inače, Lundgren se osim borilačkim veštinama i zavidnoj formi može pohvaliti i koeficijentom inteligencije 160 i diplomom iz hemijskog inženjerstva. Studije je završio uz Fulbright univerzitetu i to je jedan od najprestižnijih programa na svetu. Koliko je poznato, za sada je 60 korisnika te školarine osvojilo Nobelovu nagradu.

Više fotografija Dolfa pogledajte u galeriji

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs