Neverovatno

NA PLAŽI - ONA JE BOGINJA: Evo šta radi Debi da bi imala ovako zgodno telo! (FOTO)

Debi Pjer je model i, verovali ili ne - majka dvoje dece! Kao i svaki model ona veoma pazi na ishranu

Star look
08:36h Autor:
NA PLAŽI - ONA JE BOGINJA: Evo šta radi Debi da bi imala ovako zgodno telo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Debi Pjer je svoje senzacionalno telo pokazala na plaži Majamija. Kad je izašla iz vode prolaznici su mogli bez problema da je nazovu - boginjom plaže.

Zapitali smo se šta ova žena jede i kako vežba da bi imala ovakvo telo?

Skoro svi modeli obožavaju gladovanje koje se zasniva na jednom celom danu bez hrane. Devojke tada obično piju vodu ili sveže ceđene sokove. To gladovanje se obično ponavlja svaka 4 dana, piše Stil.

Debi Pjer
foto: Profimedia

Mahom sve manekenke veoma poštuju zdravu ishranu pa su od malena naviknute na vegansku ili vegetarijansku ishranu. A što se vežbanja tiče, ono podrazumeva kombinovane vežbe od kik boksa do joge.

Istina je da Debi ovakvo telo nije dobila na poklon. Ona se itekako muči svakodnevno da izgleda ovako savršeno. Svaka manekenka mukotrpno radi kako bi imala savršene proporcije, a Debi nije izuzetak.

Debi Pjer
foto: Profimedia

Dok se Debi sunčala i šetkala po plaži u Majamiju, privlačila je znatiži ieljne poglede prolaznika, ostalih kupača, ali i paparaca kojima su njene obline i minijaturni bikini boje kajsije bili u prvom planu dok su je krišom fotografisali.

Minijaturni bikini jedva je prekrio njene zanosne obline, mada, to je nije sprečilo zgodnu manekenku iz Australije da se lepo provede.

Pre par godina slavni reper Snup Dog bio je, navodno, očaran njenom pozadinom, pa je zatražio da joj se na nju potpiše. Debi je pristala na to.Podsetimo, Debi je manekenstvom počela da se bavi još kao tinejdžerka. Ona je najpoznatija po svojoj pozadini, pa uvek iskoristi priliku kako bi je pokazala, što ste imali priliku da vidite po njenim slikama. Debi je od 2016. godine u braku sa Patrikom Flemingom sa kojim ima sina i ćerku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs