lili džejms

NOVA ZVEZDA CRVENIH TEPIHA JE PRELJUBNICA: Nakon afere u Rimu, ostavio ju je na aerodromu i otišao kući supruzi! (FOTO)

Lili Džejms poslednjih dana promoviše seriju 'Pam & Tommy', a njen bivši, oženjeni ljubavnik Dominik Vest uživa u društvu supruge.

Star look
10:49h Autor:
NOVA ZVEZDA CRVENIH TEPIHA JE PRELJUBNICA: Nakon afere u Rimu, ostavio ju je na aerodromu i otišao kući supruzi! (FOTO)
Lili Džejms, Foto: Profimedia

32-godišnja glumica Lili Džejms je poslednjih dana jedna od najfotografisanijih slavnih dama.

Zvezda serije 'Pam & Tommy' poslednjih dana slavi snimanje serije koja prati divlju vezu Pamele Andreson i njenog bivšeg supruga, rokera Tomija Lija. Serija se vrti oko seks snimka bivšeg para 1995. godine, a Tomija je odigrao glumac Sebastijan Sten.

Lili Džejms
foto: Profimedia

Iako je serija naišla na brojne, negativne kritike, Lili postaje sve veća zvezda. Takođe, kada je u pitanju moda, rado koketira sa seksipilom pa je oduševila prvo zlatno-prozirnom haljinom, a zatim i crnim, PVC izdanjem u Los Anđelesu.

Istovremeno, njen kolega Dominik Vest dokazuje kako je rešio sve probleme sa suprugom Ketrin Fitcdžerald koju je 2020. godine prevario upravo s Lili i to u Rimu gde je duo snimao zajednički projekat. Dominik i Ketrin prošetali su prošle srede Londonom i dokazali kako je njihova ljubav jača čak i od javne prevare.

Podsetimo, LilI i DominiK snimljeni su u oktobru spomenute godine u vrlo bliskom druženju i poljupcima u centru Rima, ali pri povratku kući, 52-godišnjeg Dominika je sačekala supruga s kojom je u braku od 2010. godine. i očigledno oprostila aferu koja je šokirala javnost.

Dominik Vest, Lili Džejms
foto: Profimedia

Lili nikada nije želela da komentariše njihov odnos, ali jednom je prilikom rekla kako bi imala svašta da kaže na tu temu, ali neće, jer je u strahu. Ipak, naglasila je kako joj je bilo teško.

Lili Džejms
foto: Profimedia

Mlada lepotica je brzo nakon toga pronašla ljubav s rokerom Majklom Šumanom, a par je nedavno viđen u SAD-u s njegovim roditeljima, pa se čini da je veza brzo postala ozbiljna.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs