SLIKA I PRILIKA SLAVNOG GLUMCA

KAD SE PREDOZIRAO I UMRO IMALA JE SAMO 2 GODINE: Danas je prava lepotica i neverovatno liči na oca! (FOTO)

Njena majka je dala sve od sebe da ima srećno detinjstvo, urkos velikoj tragediji

Star look
Autor:
KAD SE PREDOZIRAO I UMRO IMALA JE SAMO 2 GODINE: Danas je prava lepotica i neverovatno liči na oca! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ćerka pokojnog glumca Hita Ledžera, 17-godišnja Matilda Rouz, imala je samo dve godine kada je njen otac preminuo.

Podsetimo, Hit je umro je januara 2008. godine, a njegova smrt proglašena je nesrećnim slučajem, do koje je došlo pogrešnom kombinacijom lekova i opijata. Za sobom je ostavio filmove po kojima će ga mnogi pamtiti, poput "Planine Broukbek", "Kazanove" i "Mračnog viteza".

Ledžer je preminuo kada je Matilda imala dve godine, a njegov veliki prijatelj koji je ujedno i kum Matildi, Džejk Džilehol, sprijateljio se s devojčicom i jako često provode vreme zajedno.

S babom i dedom devojčica ima dobar odnos, a tome svedoči i činjenica da su upravo oni svo njegovo nasledstvo pripisali Matildi. U jednom trenutku su se u javnosti pojavile informacije da Hit ćerki ništa nije ostavio jer testament nakon njenog rođenja nije menjao.

Jednom prilikom su istakli kako je Matilda karakterno potpuno nalik ocu, što ih veoma veseli. "Ima njegovu energiju, njegov karakter i neodoljivo nas podseća na njega", rekao je pre nekoliko meseci Hitov otac Kim.

Veliku ulogu u svemu imala je i glumica Mšel Vilijams, koja se nakon smrti Hita Ledžera povukla iz javnosti i jedno vreme i pauzirala svoju karijeru. S Matildom se preselila iz Njujorka u mirniji grad, ali nakon nekoliko godina se vratila se filmu na velika vrata.

Matilda danas ima 17 godina, a sličnost sa ocem je neverovtna:

Matilda je postala i sestra nakon što je Mišel dobila drugo dete s Tomasom Kailom, za kog se udala u tajnosti u martu 2020. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs