Uverite se sami

Blejk Lajvli zanosna u Kanu: Zasenila i Nikol Kidman! (FOTO)

Glumica se pojavila na Kanskom festivalu i zasenila sve ostale dame, posle ovoga svi sa sigurnošću mogu da kažu da je mlada Blejk najseksipilnij glumica Holivuda
Star look
15:18h Autor:
Blejk Lajvli zanosna u Kanu: Zasenila i Nikol Kidman! (FOTO)
Foto: Reuters

Retko ko može da ukrade svu pažnju novinara i fotografa sa Nikol Kidman, a upravo je to uradila zanosna Blejk Lajvli.Mlada glumica se pojavila na svečanom otvaranju 67. Kanskog festivala i ukrala ulogu zvezde večeri čak i Nikol Kidman koja na ovom festivalu prezentuje ulogu princeze od Monaka, Grejs Keli.

Možda vas je nervirao njen lik u seriji Gossip Girl, ali kompletan izgled, i to posebno onaj sa crvenog tepiha Kanskog festivala, zaslužuje samo pohvalu.

Supruga Rajana Rejnoldsa je izgledala savršeno u dugačkoj, fluidnoj haljini od šifona u burundi boji s potpisom modne kuće Guči.

Neobičan kroj, prelepa boja haljine, glumičin bronzani ten i dubok šlic koji otkriva zanosne noge doprineli su tome da Blejk odmah bude proglašena za kraljicu večeri.

Dvadesetšestogodišnja glumica je kompletan izgled upotpunila i trend frizurom za ovu sezonu, pletenicem koju je podigla u visoki rep.

Nakon ovog pojavljivanja, Blejk Lajvli zvanično može da ponese titulu najseksepilnije glumice u Holivudu.

A kako je zanosna Blejk izgledala na Met Gala balu možete videti OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs