Neverovatno

Nekadašnja bucka, sada je prava bomba: Keli Ozborn (35) priznala šta je uradila kako bi smršala neverovatnih 38 kg! FOTO

Napokon se oseća dobro u svojoj koži

Star look
Autor:
Nekadašnja bucka, sada je prava bomba: Keli Ozborn (35) priznala šta je uradila kako bi smršala neverovatnih 38 kg! FOTO
Foto: Profimedia

Keli Ozborn (35) nikad nije izgledala bolje. Nekadašnja bucka, fotografisana je ispred svog automobila dok je dolazila na sastanak, obučena u crne uske farmerke i crni sako koji je istakao njen uzak struk i bujne grudi.

Glumica i nekadašnja rijaliti zvezda, priznala je kako je pre dve godine bila na operaciji smanjenja želuca, te da je to razlog gubitka 38 kilograma.

Svoju neverovatnu figuru, dodatno je naglasila u štiklama marke Kristijana Lobutina, dok je sigurno koračala po ulicama Malibua.

Pored toga što je priznala da je uradila smanjenje želuca, te da je to najbolja odluka koju je ikada donela, Keli je priznala i da je imala intervenciju na licu. Naime, glumica se podvrgla operaciji koja joj je izmenila lice, tj. učinila da joj vilica izgleda mršavije.

"Kada sam to uradila, svi su primetili da sam smršala. Pomislila sam: "Zašto to nisam uradila ranije,"" priznala je glumica.

foto: Profimedia

Pored navedenih operacija, Keli je uklonila i neke tetovaže sa ruku.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs