pogledajte

Predsednik ne skida pogled sa svoje supruge: Brižit Makron (67) pokazala figuru u kupaćem kostimu! (FOTO)

Emanuel Makron trenutno letuje na ostrvu na jugu Francuske s voljenom suprugom Brižit Makron. Predsednik Francuske i 24 godine starija prva dama iskoristili su slobodno vreme kako bi se potpuno opustili, upijali sunce i kupali se u moru.

Star look
Autor:
Predsednik ne skida pogled sa svoje supruge: Brižit Makron (67) pokazala figuru u kupaćem kostimu! (FOTO)
Brižit Makron, Foto: Profimedia

Iako su se pokušali da se sakriju od znatiželjnika, nisu mogli da promaknu fotografima koji su ih snimili na brodu u kupaćim kostimima. Uvek prefinjena supruga prvog čoveka Francuske ne propušta priliku da ostavi utisak i na plaži, što joj je uspešno pošlo za rukom odabirom elegantnog kupaćeg kostima koji nema rok trajanja. Predsednik nije skidao pogled sa supruge, a osveženje je morao da potraži na džet skiju.

Zavela dečaka, rasturila porodicu, postala prva dama: Novi detalji iz života Brižit Makron! (FOTO)

Predsednički par Emanuel i Brižit Makron ovih dana uživaju u lepotama ostrva na jugu Francuske, gde su ih paparaci snimili u izdanju u kakvom ih do sada nismo videli.

Melanija dva puta odbila pokušaj Trampa da je uhvati za ruku: Prva dama iako besna, nikad bolje nije izgledala! (FOTO)

Modno osvešćena 67-godišnja prva dama i 24 godine mlađi suprug uhvaćeni su na brodu u kupaćim kostimima, nešto nakon što se prvi čovek Francuske provozao džet skijem.

Brižit Makron poznata je po istančanom ukusu i besprekornom stilu odevanja, a čak ni na plaži ne propušta priliku da iskaže svoj stil i izgleda najbolje što može. Supruga francuskog predsednika odabrala je tamnoplavi jednodelni kupaći kostim minimalističkog dizajna koji otkriva leđa i vizualno stanjuje figuru.

Da predsednički par na godišnjem odmoru uživa punim plućima, najbolje potvrđuje činjenica da sve vreme nisu skidali osmeh s lica.

Emanuel i Brižit Makron upoznali su se kad je njemu bilo 15, a njoj 39 godina. Danas prva dama bila je njegova profesorka, ali uprkos velikoj razlici u godinama, ništa nije moglo da stane na put njihovoj ljubavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs