Sve je moguće

Žensko telo je neverovatno: Glumica (42) pokazala trbušnjake 4 meseca nakon porođaja! (FOTO)

Glumica nemačkog porekla je postala majka po prvi put u novembru prošle godine, a trudnoću je skrivala od javnosti sve do poslednjih meseci

Star look
Autor:
Žensko telo je neverovatno: Glumica (42) pokazala trbušnjake 4 meseca nakon porođaja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dajana Kruger je nedavno pokazala svoje telo nakon trudnoće objavivši fotografiju sa treninga na Instagramu.

Uz fotografiju na kojoj se vidi da je tek završila naporan trening je napisala: "Da li se hvalim? Je**no da. Zato što je bio težak posao da povratim svoje trbušnjake. Nisam mislila da je to moguće nakon što sam rodila dete. Pogotovo u mojim godinama. Nemam trenera, ali sam spremna da se vratim u formu. Prvenstvno zbog sebe... ali i zbog mog partnera. Žensko telo je NEVEROVATNO"

Glumica nemačkog porekla je postala majka po prvi put u novembru prošle godine, a trudnoću je skrivala od javnosti sve do poslednjih meseci. Par je nakon toga samo objavio da je dobio ćerku, ali ne i njeno ime.

Prvu fotografiju deteta su objavili na Badnje veče gde se vidi samo njena ruka, a ponosni otac Norman Ridus je delio fotografije ćerkinih malih stopala.

U januaru je objavljena i prva paparaco fotografija bebe koju je Kruger oštro osudila uz reči "Dragi fanovi i oni koji to niste, dragi paparaci i svi sa bar malo savesti. Upravo su nam stigle paparaco fotografije mene i naše ćerke. Fotografije su nastale bez našeg pristanka i tako je izložile ranjivu i nevinu bebu. Razumemo da neki ljudi žele da vide kako naša ćerka izgleda, ali mi kao roditelji želimo da naše dete odrasta u privatnom i bezbednom okruženju."

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs