Šokantno

Šta će biti kad kraljica umre: Dvojnica Kejt Midlton imaće veliku ulogu! (FOTO)

Nakon smrti kraljice Elizabete II sledi turbulentan dolazak na tron kralja Čarlsa
Celebrities
02:44h Autor:
Šta će biti kad kraljica umre: Dvojnica Kejt Midlton imaće veliku ulogu! (FOTO)
Foto: Reuters / Toby Melville

Život britanske monarhije okupira pažnju celog sveta, a delić znatiželje javnosti utoliće drama "King Charles III" ("Kralj Čarls Treći") koja je počela da se snima u Velikoj Britaniji u produkciji televizijske kuće BBC. Film je rađen prema istoimenoj nagrađivanoj predstavi, a adaptiraće je autor predstave Majk Bartlet. Radnja prati turbulentan dolazak na tron kralja Čarlsa nakon smrti kraljice Elizabete II i haos koji nastane kada odbije da potpiše kontroverzni račun.

69 godina u braku sa princom Filipom: Istina o hladnoj kraljici Elizabeti! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kralja Čarlsa igraće glumac Tim Pigot-Smit, koji ga je utelovio i u predstavama na Vest Endu i Brodveju, ali ono što je mnoge najviše zanimalo bilo je ko će glumiti vojvotkinju Ketrin Midlton, a ime glumice je Šarlot Rajli.

Britanska glumica najpoznatija je po ulogama u filmu "London Has Fallen" i seriji "Peaky Blinders", a zbog prilike da tumači ulogu lepe Kejt 34-godišnja glumica je vrlo uzbuđena.

Žderačica muškaraca, živela za skupe zabave: Prljava prošlost danas uglađene Kamile Parker! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Ovo je toliko jedinstven projekat. Biti i moderan i bogat i glumiti nekoga ko je stvaran, ali opet potpuno izmišljen za ovu priču, za glumca je uzbudljiva prilika. Ketrin Midlton je stvarno zanimljiva žena, naročito unutar konteksta ove predstave, i to je izazov kojem se zaista radujem", rekla je Rajli za BBC.

Šarlot Rajli je udana za slavnog britanskog glumca Toma Hardija s kojim ima jedno dete. Ona i Kejt su vršnjakinje, a Šarlot je rođena samo 11 dana pre vojvotkinje.

U inat svima koji govore da se oblači kao baba: Seksi crvene štikle Kejt Midlton! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Veliki broj Britanaca izrazio je nezadovoljstvo izborom glumice koja će da glumi njihovu vojvotkinju jer smatraju da ni po čemu nisu slične, pa su komentarisali: "Šarlot Rajli uopšte ne liči na Ketrin, kakav čudan izbor glumice", "Predviđam neuspeh filma", "Obe su prelepe, ali nisu slične".

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs