Ponovo aktivna na društvenim mrežama

Slavica Ćukteraš zavodi na plaži: Uživanje sa verenikom na Maldivima! (FOTO)

Slavica i Vlada baš uživaju na Maldivima, kao da su na medenom mesecu, otkrio je izvor blizak paru
Celebrities
14:20h Autor:
Slavica Ćukteraš zavodi na plaži: Uživanje sa verenikom na Maldivima! (FOTO)
Foto: Instagram / Cukterasslavica

Slavica Ćukteraš boravi u jednom od najluksuznijih hotelskih smeštaja na svetu. Do sada, ona je morala da poštuje volju svog dečka Vlade Avramova da ne objavljuje njihove zajedničke fotografije s odmora, jer je on protivnik društvenih mreža, budući da nastoji da sačuva privatnost.

Slavica Ćukteraš se udaje: Vlada Adamov i pevačica spremaju svadbu za 200 ljudi?

Fudbalski golman smatra da eksponiranje šteti njihovoj vezi, pa su zbog toga i raskinuli pre nekoliko meseci. Ali, pevačica nije odolela lepoti Maldiva, pa je ipak sa svojim fanovima podelila koliko joj je lepo i koliko uživa. Ona je na Instagramu objavila nekoliko fotografija koje je napravio Vlada, pa se i našalila i uporedila svog verenika sa Candirom, poznatim novosadskim fotografom.

"Slavica i Vlada baš uživaju na Maldivima, kao da su na medenom mesecu. Smešteni su u vilama iznad kristalno čiste vode u luksuznom hotelu „Coco Palm Dhuni Kolhu”, gde se odmara svetski džet-set. Na raspolaganju im je pet restorana, ali mogu i da traže da im serviraju intimnu večeru u njihovoj vili", kaže izvor blizak pevačici i fudbaleru.

Slavica Ćukteraš mora da odluči: Ili verenik ili estrada!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs