Odgovor

Sinan Sakić poručio: Sahranjivan sam bezbroj puta, preživeću i ovo! (FOTO)

Njegov status na Fejsbuku podelila je najpre njegova supruga Sabina
Celebrities
17:58h Autor:
Sinan Sakić poručio: Sahranjivan sam bezbroj puta, preživeću i ovo! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevač Sinan Sakić, koji je dospeo u žižu interesovanja zbog droge koja mu je pronađena u donjem vešu na graničnom prelazu sa Bosnom, po prvi put se obratio javnosti.

Da podsetimo, granična policija je na prelazu Trbušnica prema BiH, privela Sinana Sakića, kod kojeg je navodno pronađena droga.

Uhvaćen na granici: Sinan Sakić priveden zbog droge

Te noći legendarni pevač je nastupao u jednoj poznatoj diskoteci u Srebreniku, na proslavi prve noći ramazanskog bajrama. Kao što se i očekivalo, privukao je armiju posetilaca i napravio atmosferu za pamćenje.

Medijske natpise nije želeo da komentariše. Izjave, kako je rekao, nikada nije dao niti je bilo šta želeo da demantuje.

Svojim prijateljima se, međutim, obratio jedino putem svoje zvanične stranice na Fejsbuku. Sinanov status na ovoj društvenoj mreži podelila je najpre njegova supruga Sabina.

Prenosimo vam Sinanovo saopštenje u celosti:

Drogirala se, spavala sa kim je htela, pobedila rak: Buran život čuvene dizajnerke! (FOTO)

"Dragi prijatelji, na sve ove novinske natpise sam navikao! Do sad sam sahranjivan bezbroj puta, imao leukemiju, pa rak jetre, rak pluća... Pisalo se da mnogo pijem i da se drogiram. Ovih dana sam šokiran novim naslovima…Sve sam preživeo pa ću i to. Nikakve izjave novinama nisam dao niti ću! Bez komentara sam za njih! Neka pišu sta god hoće. Puno vas volim i pozdravljam", napisao je Sinan Sakić.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs