Odbijaju je

Seksepilnu glumicu Holivud ne podnosi: Tri stvari nikako ne mogu da joj oproste! (FOTO)

Zašto najlepša glumica na planeti nema posao, pitaju se mnogi njeni fanovi
Celebrities
12:18h Autor:
Seksepilnu glumicu Holivud ne podnosi: Tri stvari nikako ne mogu da joj oproste! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/evamendes

Sve ima svoju cenu. Uprkos njenom egzotičnom izgledu i talentu, Holivud više ne zapošljava latino glumicu Evu Mendes, otkad je odlučila da se skrasi sa suprugom Rajanom Goslingom i od kada mu je rodila dve devojčice.

Od 2012. godine i filma "The Place Beyond the Pines", Evu nismo gledali na velikim platnima, što verujemo kako više pogađa muški rod, obzirom da je glumica već godinama na listama najseksepilnijih žena na svetu.

Ali, tu je više razloga za takav razvoj događaja. Pa krenimo redom.

Ona preferira tradicionalnu ulogu u svojoj porodici: 2014. i 2016. godine, Eva je rodila kćerkice Esmeraldu Amadu i Amadu Li te se u potpunosti posvetila njihovom odgoju.

Kako je sama priznala, nema dadilju te bez obzira na to koliko je umorna, uvek obavi sve majčinske dužnosti. Priznala je i kako je, otkad je postala majka, prestala voditi računa o glamuroznim haljinama i pojavama na crvenom tepihu, a upravo je to ono što smeta Holivudu, u kojem se sve vrti oko izgleda. Njena tradicionalna uloga u porodici, dodatno je potvrđena ranije 2017. godine, kada je njen suprug primao Zlatni globus za glumačko ostvarenje u "La La Land", kada joj se zahvalio na svemu u govoru.

Neobičan život Jorukhan iz serije Sudbina: U četrdesetoj sam skupila hrabrost i zaprosila muža!

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on Sep 6, 2016 at 4:16am PDT

"Da ona nije sve preuzela na sebe, ovde bi umesto mene sada bio neko drugi", priznao je Rajan.

Fokusirala se na svoju modnu i bjuti liniju

Lepa Eva već neko vreme dizajnira odeću te prodaje bjuti proizvode pod imenom CIRCA. Odeću dizajnira od 2013. godine, a svakih 6 nedelja izlazi nova kolekcija, koja se brzo rasprodaje, jer se radi o cenama koje sebi mogu da priušte gotovo svi, a komade možete ugrabiti već od 7 dolara.

Skriva privatni život kao zmija noge

Još jedna stvar koju joj Holivud zamera, svakako jest činjenica da svoje privatne stvari drži - privatnima. O njenim bivšim vezama se ne zna gotovo ništa, s Rajanom se pojavila na crvenom tepihu svega dva puta, a nedavno je otkrila kako je to zato što jednostavno obožava da bude kod kuće sa svojim devojčicama.

2008. godine, bila je i u klinici za odvikavanje, a iako se dugo šuškalo da je to zbog zavisnosti od kokainu, njen predstavnik za štampu otkrio je samo da se radilo o "privatnim problemima", a Eva baš nikada nije pričala o tome pa niko i dan danas ne zna o čemu se tačno radilo.

Goldi Hon i Kurt Rasel imaju sina kojeg su celog života krili: A onda je postao zvezda! (FOTO)

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on Aug 4, 2016 at 8:52am PDT

Još uvek niko nije video ni njene kćerkice, a njeni profili na društvenim mrežama služe joj uglavnom u poslovne svrhe.

Ona je u "tranzicijskim" godinama

Iako 43-godišnja Eva izgleda bolje nego neke njene mnogo mlađe koleginice, činjenica je da ima toliko godina, zbog čega joj holivudski producenti više ne mogu nuditi uloge seksi, mladih žena, koje su je i proslavile. Ali, kako je sama priznala, to je nimalo ne zabrinjava.

"Volim svoju ulogu majke i ne žurim da se što pre vratim na stare proporcije", otkrila je jednom prilikom.

Ovako izgledaju žene najbogatijih muškaraca: Da li je Julija ubedljivo najlepša? (FOTO)

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on May 13, 2016 at 12:27pm PDT

Lične tragedije

Samo 12 dana nakon što je Eva rodila drugu kćerkicu, umro je njen brat Karlos od posledica raka.

"Bilo je to vrlo intenzivno i teško razdoblje, ali istovremeno i prekrasno", otkrila je u časopisu Latina. Ali, i to je bio jedan od razloga zašto se dodatno povukla iz javnosti.

Humanitarni rad

Eva je tokom svih ovih godina bila vrlo aktivna u humanitarnom radu, ali za razliku od nekih drugih zvezda, ona se time nije hvalila na sva zvona. Tako je volontirala u krvavom Sijera Leonu, a deo je i humanitarnog udruženja koja pomaže teško bolesnoj deci, koju često posećuje. Sve joj je to takođe oduzimalo vremena, a kada nemaš vremena za Holivud, nema ni on za tebe.

Najveća trauma iz detinjstva: Glumica otkrila bolnu prošlost koju bi najradije zaboravila! (FOTO)

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on Feb 11, 2016 at 1:32pm PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs