Luksuzna kuća

Šaban Šaulić gradi novo porodično gnezdo: Vila na Dedinju od milion evra! (FOTO)

Ostalo je još da se postavi nova kapija, da se okreče sve sobe i ubaci nameštaj koji su naručili iz inostranstva
Celebrities
12:44h
Šaban Šaulić gradi novo porodično gnezdo: Vila na Dedinju od milion evra! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevač Šaban Šaulić i njegova supruga Gordana pre godinu dana počeli su da grade vilu na Dedinju koja je sada u završnoj fazi, a za ovo zadovoljstvo iskeširali su oko milion evra. Naime, porodica Šaulić rešila je da se preseli iz stana u kojem živi na Vračaru, u novu kuću, koja ima oko 600 metara kvadratnih.

"Majstori svakodnevno rade i za nekih mesec dana kuća će biti potpuno nameštena. Ostalo je još da se postavi nova kapija, da se okreče sve sobe i ubaci nameštaj koji su naručili iz inostranstva. Za novu kuću dali su milion evra, plus što su na desetine hiljada evra platili nameštaj koji je dizajniran po Gocinoj želji. U vili će živeti Šaban i Goca, a Mihajlo će malo biti tu, a malo u stanu koji su mu kupili roditelji pre nekoliko godina.

Imaju veliko dvorište u kom se sada kopa bazen, a iza kuće izgrađena je i fontana, kao i veliki letnjikovac. Inače, vila se nalazi u najelitnijem delu Dedinja, koji godinama važi za jako miran kraj, što je porodici Šaulić jako bitno - ispričao nam je izvor blizak kralju narodne muzike.

Možda im malo pozavidite: Ljubavno gnezdo Džordža i Amal Kluni! (FOTO)

Majstori i dalje vredno rade u dvorištu, ali nisu želeli da pričaju za medije, kao i niko iz porodice Šaulić.

Foto: Kurir / Nebojša Mandić
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs