Pevačica

Rada Manojlović o tome zašto ne čita: Moj život je mnogo zanimljiviji od knjiga!

Nemojte da me kritikujete. Ja nijednu knjigu ne dovršim. Nijedna tematika ne može da me privuče, iskrena je Rada
Celebrities
09:38h Autor:
Rada Manojlović o tome zašto ne čita: Moj život je mnogo zanimljiviji od knjiga!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Iako sada nije veliki ljubitelj čitanja knjiga, naša poznata pevačica Rada Manojlović je u novom intervjuu otkrila da je kao mala volela da čita knjige koje nisu bile za lektiru. Tako se jednog dana dokopala i erotskog romana.

”Pročitala sam erotski roman, ali sam baš bila mala. Imala sam 13 ili 14 godina. Tada sam čitala, ali mi ništa nije bilo jasno. Mislim da sam je uzela od mame ili čija je već knjiga bila. Tada sam rekla: "Au, majko mila"", kroz smeh otkriva ova pevačica za Alo, i dodaje šta danas misli o tome.

"Tržište očigledno formira neka pravila i mislim da ne pišu svi džaba o tome. Očigledno je da se najviše piše o tome. Mislim na erotske priče. Kao što možemo da vidimo, sve je to povezano i sa estradom i glumom. Više nije važno šta pevaš, ni koji film snimaš, stvarno mislim da je samo važno sa kim si u vezi i kakva vam je veza", iskreno priča Rada.

Međutim, ona otkriva da nije pričitala50 nijanse sive, niti bilo koju drugu knjigu već duži period. A za to ima veoma zanimljivo opravdanje.

"Nemojte da me kritikujete. Ja nijednu knjigu ne dovršim. Nijedna tematika ne može da me privuče. Sve počnem i dajem sve od sebe da me to privuče. Moja sestra mi daje knjige, ona ima sve moguće, pravu malu biblioteku kod kuće i onda mi ona preporuči šta da čitam. I ja legnem, krevet, svetlo, knjiga i počnem. Taman kada pomislim da će me nešto interesovati i da će se nešto desiti i onda shvatim da je moj život mnogo zanimljiviji od knjige", završava pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs