Iskreno

Pre 10 godina Dragan Nikolić je izjavio: Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak!

Magazin Story je ovih dana objavio jedan stariji intervju sa Draganom Nikolićem u kojem je glumac iskreno govorio o ljubavi, baraku i deci
Celebrities
19:02h Autor:
Pre 10 godina Dragan Nikolić je izjavio: Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak!
Foto: Fonet

Pre tačno deset godina, legendarni glumac Dragan Nikolić u intimnoj ispovesti za magazin Story govorio je o do tada nepoznatim stvarima iz svog detinjstva, prvim ljubavima i patnjama, glumačkim počecima, kao i braku s koleginicom Milenom Dravić, ženom njegovog života.

S bračnim stažom od 35 godina, Milena i vi prava ste retkost među glumcima. Kako ste izbegli porodične lomove i prevare?

- Kad je dvoje ljudi uspešno u poslu, naravno da ima onih zavidnih, pa čak ni publici jedno vreme nije bilo svejedno, ali sve to treba uneti u kalkulaciju kad se radi o braku javnih ličnosti. Moj savet kolegama koji su u sličnoj situaciji glasi: Budite pametniji od tračeva i jednostavno živite svoj život, prenosi Story.rs

Ne mislim da sam najbolji, to je svojstvo budala: Ovako je govorio Dragan Nikolić!

Koja je formula uspeha tako dugotrajne ljubavi?

- Uvek moraju da postoje tolerancija i razumevanje, pa onda sve ostalo. Za brak koji traje duže od 30 godina, može da se nađe više razloga da se on prekine, nego da opstane. Smatram da je najlakše nešto preseći i završiti, mnogo je teže boriti se. Ponekad i mala svađa može da osveži dan. Ponekad je potrebno biti i ljubomoran jer je i to jedan od pokazatelja ljubavi, samo što ja nisam to pokazivao. Što se nekih svađa tiče, Milena je uvek bila glasnija, ali je i brže praštala.

Milena i vi nemate dece. Koliko vam u životu nedostaje roditeljstvo?

- Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu decu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećaku Ivu, koja ima pet i po godina. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće ceo naš svet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs