Iskreno progovorio

Porodica Slobodana Vasića (24) u šoku: Otac ogorčen zbog sinovljevog postupka!

Goran Vasić kaže da zvezda „Granda“ mora sama da reši problem sa bivšom partnerkom Valentinom Vučićević i da ne želi da se meša u njihov odnos
Celebrities
13:30h Autor:
Porodica Slobodana Vasića (24) u šoku: Otac ogorčen zbog sinovljevog postupka!
Foto: Facebook / Slobodan Vasic

Porodica Slobodana Vasića (24) šokirana je saznanjem da je zvezda „Granda“ prošlog četvrtka pretukla verenicu Valentinu Vučićević u jednom budvanskom klubu.

Pevačev otac Goran Vasić ogorčen je zbog sinovljevog postupka i kaže da on treba da odgovara za svoje postupke. Samim tim i za prebijanje verenice, piše Kurir.rs.

"Verujte mi da znam koliko i vi. Zovite Valentinu i Slobodana, oni najbolje znaju šta je bilo te večeri. Ne želim da ulazim u to, nisam ni znao da su raskinuli, nije me obavestio. Nisam se ni video ni čuo s njim od 4. avgusta. Slobodan je punoletna osoba i treba da odgovara za svoje postupke", kaže Slobin otac.

On navodi da je sina uvek učio da bude nežan prema ženama.

"Nisam ga vaspitavao da tuče žene. Ja sam 25 godina u braku i suprugu nikada ni popreko nisam pogledao, a kamoli udario. Slobodan sam treba da rešava svoje probleme. Ja njih dvoje nisam ni spajao niti sad rastavio, tako da ne želim da se mešam. Nek se sami dogovore šta će da rade. Ako je to uradio, moraće da snosi odgovornost. Ako vam je Valentina potvrdila da ju je tukao, onda je to to. Ja sam je upoznao i fina je devojka. Za nju zaista nemam ništa loše da kažem", rekao je Goran, koji je inače policajac u Subotici.

Ekipa Kurira je pozvala Valentinu, ali nam je poručila da je pod velikim stresom i da ne želi više ništa da komentariše za novine.

Podsetimo, Sloba se posvađao s Valentinom pred ljudima u klubu. U jednom trenutku je nasrnuo na nju, prvo ju je počupao za kosu, a onda i udario. Da bi se odbranila, Vučićevićeva je dohvatila flašu sa stola i razbila je Vasiću o glavu, a onda na njega pustila i elektošok. Tada mu je bacila verenički prsten.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs