Ljubavna priča

Pobedili sva iskušenja: Domaći parovi koji su uspeli uprkos svemu! (FOTO)

Oni su našli tajnu formulu za srećan i dugovečan brak
Celebrities
21:06h Autor:
Pobedili sva iskušenja: Domaći parovi koji su uspeli uprkos svemu! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Dugi brakovi su retkost, ali ovi parovi sa domaće javne scene su uspeli da kroz život idu ruku pod ruku. Nisu bitne različite okolnosti, profesije, godine .. ako je ljubav prava i jaka i ako postoji razumevanje, uvažavanje i poštovanje.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Najpopularniji glumački par u Srbiji u srećnom braku je od 2008. godine. Iako su pod budnim okom javnosti, uspeli su da sačuvaju svoju intimu samo za sebe.

"I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju. Vaspitavana sam da je porodica jako važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam, i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu. A kad se dve osobe nađu, kad je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom", ispričala je svojevremeno Sloboda.

Par se dugo godina borio sa problemima sa potomstvom, ali su uz pomoć loze Svetog Simeona dobili dve kćerkice.

Ime Slobode Mićalović krije najtužniju sudbinu: Pošla je u smrt kao u šetnju, sa osmehom (FOTO)

Milena Dravić i Dragan Nikolić

Malo ko je imao sreću da doživi takvu ljubav koja je trajala gotovo pola veka. Upoznali su se na snimanju filma "Horoskop", a venčali su se na snimanju novogodišnjeg TV filma "Kako su se volele dve budale".

Tražili su sat vremena pauze, otišli u opštinu i sklopili brak koji je trajao punih 45 godina. Ne postoji nijedna fotografija sa njihovog venčanja.

Par nije imao decu, a jedom prilikom Dragan Nikolić je to ovako prokomentarisao:

"Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu decu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećaku Ivu, koja ima pet i po godina. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće ceo naš svet."

Brena i Boba Živojinović

Kada su se popularna folk pevačica i tada uspešni teniser venčali 1991. godine, mnogi su im prognozirali kratak brak. Međutim, oni su opstali punih 25 godina i bili najveća podrška jedno drugom i u najtežim životnim momentima. Danas uživaju u srećnom i ispunjenom životu sa svojim sinovima, a Brena često ističe kako je zahvalna što su pronašli jedno drugo.

<\/div>

Seka Aleksić i Veljko Piljikić

Popularna pevačica je šest godina u braku sa fitnes trenerom Veljkom Piljkićem. Kada je upoznao Seku, Veljko je bio oduševljen kako je, uprkos ogromnoj popularnosti, prirodna i spontana.

Među njima su se ubrzo rodile emocije, a njihovu dugogodišnju sreću upotpunio je sin Jakov, koji se rodio pre nekoliko meseci.

Uvek drugačija: Ovo su najlepše i najzanimljivije frizure Seke Aleksić! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs