Romantična simbolika

Oženio se Nigor: Tajno venčanje na obali mora

Umetnik prepoznatljiv po jedinstvenom smislu za humor u nedelju 26. jula u 12 časova i 45 minuta razmenio je bračne zavete sa svojom izabranicom
Celebrities
21:58h Autor:
Oženio se Nigor: Tajno venčanje na obali mora
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Muzičar Igor Lazić Niggor (44) ne robuje stereotipima, već uživa dok kreira sopstvena pravila koja njegov život čine srećnim, zabavnim i nadasve sadržajnim.

U tim pravilima simbolika igra značajnu ulogu, pa je tako bilo i protekle nedelje kada je šestogodišnjoj vezi i poludecenijskom zajedničkom životu sa partnerkom Suzanom Pažin (30) dao jednu novu dimenziju – bračnu.

Svi detalji svadbe Tita i Jovanke: Venčanje koje je uzburkalo svet!

Umetnik prepoznatljiv po jedinstvenom smislu za humor u nedelju 26. jula u 12 časova i 45 minuta razmenio je bračne zavete sa svojom izabranicom, upravo na dan i tačno u minut kada je ona pre tri decenije rođena. Simbolika je bila prisutna i prošlog leta kada je Niggor svoju dragu iznenadio vereničkim prstenom u restoranu na Zemunskom keju, mestu na kome je i buknula njihova ljubav.

Oženio se unuk Grejs Keli: Slavlje dostojno plemića! (FOTO)

Taj čin su obeležili intimnim slavljem, a od takvog načina obeležavanja važnih životnih trenutaka nisu odustali ni proteklog vikenda kada su na obali mora, nadomak njegovog rodnog Kotora razmenili bračne zavete. Venčanju su prisustvovali samo njihovi najbliži, a o prvim utiscima u ekskluzivnom intervjuu za Story, koji je u prodaji od petka, 31. jula 2015. godine, mladoženja i njegova partenka otkrivaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs