Ogorčen na ceo sistem

Otac Ivane Stamenković Sindi svedočio na sudu: Unakazio mi je ćerku, mojoj ženi polomio rebro!

Neka dođe mene da bije, evo javno ga pozivam, a ne da udara žene pesnicama. Možete da zamislite kako je bilo u mojoj duši kad sam video unakaženu ćerku, rekao je Sindin otac, vidno uznemiren
Celebrities
11:24h Autor:
Otac Ivane Stamenković Sindi svedočio na sudu: Unakazio mi je ćerku, mojoj ženi polomio rebro!
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Ivana Stamenković Sindi juče je na ročište u sporu koji vodi protiv bivšeg muža Nikole Pavlovića za porodično nasilje kao glavnog svedoka dovela svog oca Vojislava.

On je potvrdio da je ugostitelj maltretirao njegovu ćerku, ali je izneo i nove optužbe na Pavlovićev račun - da je Ivaninoj mami polomio rebro!

Pretukao trudnu ženu sa bebom u rukama: Unakažena i besna moli za pomoć! (FOTO)

Prema njegovim rečima, incident se dogodio 2010. godine, kad je njegova supruga htela da zaštiti ćerku od pomahnitalog muža. Nakon saslušanja, sudija je naložio da se na sledećem ročištu pojavi sudski veštak koji će govoriti o povredama koje je Pavlović naneo bivšoj modelsici.

"Sindin otac je do detalja ispričao kroz šta je sve prošla njegova ćerka dok je bila u braku s Nikolom. Rekao je da je Sindi posle porođaja 2010. dobila batine od muža i da je bila u modricama. Naveo je i da je jednom prilikom njegova supruga Vera bila prisutna kad je Nikola nasrnuo na Sindi i da je tada njoj polomio rebro", priča naš sagovornik iz suda.

Po izlasku iz Palate pravde, vidno uznemiren Sindin otac nam je rekao:

"Verujte da ovo što se dešava mojoj ćerki nema ni u Saudijskoj Arabiji. Pa on plaća sve te veze i rade šta im se može. Zašto se ne ku.či preda mnom? Neka dođe mene da bije, evo javno ga pozivam, a ne da udara žene pesnicama. Možete da zamislite kako je bilo u mojoj duši kad sam video unakaženu ćerku. A onda se dešava suđenje i to da se predmet gura u fioku dok gospodin ne uzme starateljstvo nad detetom. Sve je to planski izrežirano. Zaista sam ogorčen na ceo sistem", ogorčeno je rekao Vojislav.

Sindi je bila malo smirenija, jer je uverena da suđenje ide njoj u prilog. Sa druge strane, Pavlović nakon suđenja nije bio raspoložen da govori za medije.

UZNEMIRUJUĆE! Najbrutalniji slučaj zlostavljanja žene: Jeziva priča devojke (17)! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs