Zaljubljeni kao prvog dana

Osmesi sve govore: Prvi selfi Bastijana Švajnštajgera sa Anom Ivanović! (FOTO)

Par koji se sprema za selidbu u Sjedinjene Američke Države, gde će Bastijan nastupati za FK Čikago Fajer, fotografisao se držeći pasoše i avionske karte
Celebrities
08:12h Autor:
Osmesi sve govore: Prvi selfi Bastijana Švajnštajgera sa Anom Ivanović! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su na društvenim mrežama delili zajedničke fotografije - kako sa svoje romantične proslave venčanja, tako i one nastale prilikom priprema za izlazak za Dan zaljubljenih.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jul 13, 2016 at 11:46am PDT

Međutim, do sad ih nismo videli u najopuštenijem i najlepšem izdanju - kada se fotografišu kao svaki drugi zaljubljeni par. Bastijan je bio taj koji nije odoleo prilici da podeli ovaj lep porodični portret s obožavaocima. On je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio očaravajuću fotografiju koja je za manje od pola sata prikupila više od 55.700 lajkova, piše Story.rs.

Par koji se sprema za selidbu u Sjedinjene Američke Države, gde će Bastijan nastupati za FK Čikago Fajer, fotografisao se držeći pasoše i avionske karte.

Kako je Ana Ivanović oduševila Nemce: Srpska lepotica dobila prestižnu nagradu! (FOTO)

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Mar 28, 2017 at 11:17am PDT

"Na putu za Čikago s Anom Ivanović", napisao je zaljubljeni fudbaler. Njegovi obožavaoci izrazili su oduševljenje lepotom njegove supruge, a navijači Mančester junajteda iskoristili su ovu priliku da se pozdrave sa čuvenim nemačkim fudbalerom.

Srpska lepota i nemačka elegancija: Ana i Bastijan blistali na crvenom tepihu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs