Iskreno

Neobičan govor Eštona Kučera: Hteo sam da pozovem roditelje i kažem im oprostite! (VIDEO)

Život se ne dešava vama, nego se dešava za vas. Svaki. Put. I dok god imate ljubav, plemenitost i optimizam, i tragate za nečim većim u svom srcu, onda ste pravi srećnik, rekao je glumac
Celebrities
05:40h Autor:
Neobičan govor Eštona Kučera: Hteo sam da pozovem roditelje i kažem im oprostite! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube/ DMRegister

Holivudski glumac Ešton Kučer u subotu je primio prestižnu nagradu "Robert D. Ray Pillar of Character Award", koja se dodeljuje "osobama od karaktera" i pojedincima koji su se pokazali kao odličan uzor mladim generacijama.

U govoru u kome se zahvalio spontanim govorom, oduševio je publiku ali i nasmejao do suza:

"Verovatno sam prvi kome su organizatori ukazali ovakvu čast s obzirom na moju prošlost – kao 18-godišnjaka uhvatili su me zbog provaljivanja u srednju školu, ali to nije sve – policija me zaustavila dok sam bio pod uticajem halucinogenih pečuraka, a pre pet godina svi svetski tabloidi obeležili su me kao najgoreg preljubnika u istoriji čovečanstva,“ našalio se 39-godišnji Ešton na sopstveni račun, misleći na buran razvod od 15 godina starije koleginice Demi Mur iz 2013. godine.

Američki glumac mladima je savetovao da uče na vlastitim greškama, a nagradu je posvetio koleginici i supruzi Mili Kunis, sa kojom ima dvoipogodišnju ćerku Vajat i četvoromesečnog sina Dimitrija.

"Život se ne dešava vama, nego se dešava za vas. Svaki. Put. I dok god imate ljubav, plemenitost i optimizam, i tragate za nečim većim u svom srcu, onda ste pravi srećnik. Zato je ova nagrada za vas. Nagrada je za moju porodicu, za svo četvoro mojih roditelja, za moju ženu… Supruga i deca najviše su izgradili moj karakter. Danas sam ovo što jesam upravo zbog njih. Tek kad sam dobio prvo dete, shvatio sam što je to bezuslovn ljubav – prva stvar koju sam tada hteo da uradim jeste da nazovem roditelje i kažem im "Oprostite mi, oprostite što sve ove godine nisam mogao ni da shvatim koliko me zapravo volite", izjavio je Kučer na bini.

Mila Kunis i Ašton Kučer imaju stroge principe roditeljstva: Decu ćemo odgajati kao sirotinja!

U govoru je spomenuo i brata blizanca Majkla (Michaela), koji se rodio sa cerebralnom paralizom, a kao dečak je jedva preživeo, i to samo zahvaljujući transplantaciji srca.

"Brat me naučio da nismo svi rođeni isti – naš američki ustav laže nas kad nas u to uverava. Ali takođe me naučio da nam je svima jedna stvar ipak zajednička – svi smo sposobni da volimo podjednako, bez obzira na razlike između nas. Godinama sam imao grižu savesti zbog njegovog stanja, zbog naših nejednakosti, ali on me uverio u suprotno – naterao me da prestanem da ga žalim i počnem da slavim njegove neverovatne talente i kvalitete koje ja nikada neću imati. Hvala mu na tome,“ zaključio je Ešton na ivici suza.

Teška tragedija slavnog glumca: Veujte mi moja čaša nije polu puna!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs