Strogo vaspitanje

Nataša Bekvalac zabranila ćerki da bude pevačica: Ne dam joj da prođe kao ja!

Mom detetu bih poželela mnogo lakši životni put nego što je bio moj. Staze kojima sam išla, a koje sam sama birala, nisu bile lake, zbog toga ne želim da se moje dete muči hodajući njima, iskrena je pevačica
Celebrities
01:02h
Nataša Bekvalac zabranila ćerki da bude pevačica: Ne dam joj da prođe kao ja!
Foto: Kurir / Nemanja Pančić

Pevačica Nataša Bekvalac, iako već 15 godina živi od muzike i važi za jednu od najuspešnijih pevačica na našim prostorima, priznaje da bi ćerki Hani zabranila da krene njenim stopama.

Ona otkriva da je naslednica često pita kada će da joj rodi brata ili sestru, dok suprug Ljuba muški podnosi njenu histeriju zbog odvikavanja od pušenja.

Devetogodišnju ćerku Hanu, koju je dobila u braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, usmerava da bude dobar đak, ali i da ne mašta o estradi.

"Ne bih dozvolila ćerki da jednog dana bude pevačica. Mom detetu bih poželela mnogo lakši životni put nego što je bio moj. Staze kojima sam išla, a koje sam sama birala, nisu bile lake, zbog toga ne želim da se moje dete muči hodajući njima", kaže Nataša i otkriva da njena jedinica priželjkuje društvo u porodičnom domu.

Radikalne promene u životu Nataše Bekvalac: Ostavila najveći porok, potpuno promenila izgled! (FOTO)

"Svako dete, pa i ona, želi da dobije brata ili sestru. Hana odrasta u porodici koja je mnogobrojna i već ima mnogo sestrica i braće, doduše, ne rođenih. Volela bih da imam još dece, to je moja iskrena želja", uz osmeh priznaje pevačica, koja se pre godinu dana zavetovala na večnu ljubav sadašnjem suprugu Ljubi Jovanoviću, koji najviše trpi njene promene raspoloženja zbog odvikavanja od pušenja.

"Ljuba moju histeriju trpi stoički, onako kako dolikuje pravom muškarcu. Lagano sam izašla iz te faze jer je prošlo mesec dana kako nisam zapalila cigaretu. Problem je što sada sa čežnjom gledam one koji puše", priznaje pevačica.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 12, 2016 at 11:07am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs