Neverovatno

Nakon batina počeo da je uhodi: Bivši dečko Mie Borisavljević se uselio u njenu zgradu!

Nikola je nedavno kupio stan u istoj zgradi ispred koje je pretukao pevačicu
Celebrities
13:28h
Nakon batina počeo da je uhodi: Bivši dečko Mie Borisavljević se uselio u njenu zgradu!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Da stara ljubav zaborava nema izgleda bivšeg verenika pevačice Mie Borisavljević koji ju je nakon raskida pretukao, a kada je kupio stan u njenoj zgradi na Vidikovcu. Naime, Nemanja Minić ne prestaje da proganja pevačicu otkada su sredinom prošle godine raskinuli zbog čega je Mia u konstantnom strahu.

Nikola je nedavno pazario stan u istoj zgradi ispred koje ju je pretukao. Doduše, njegov stan je na drugom spratu. On je tada upao u Mijin auto, kada se parkirala i udarao je po glavi zbog čega je ona protiv njega podnela krivičnu prijavu.

Upravo zbog toga joj nije svejedno što se doselio u istu zgradu jer je svesna da je to uradio zbog nje. Nije slučajnost da od toliko delova grada, ulica i stanova baš u njenoj kupi nekretninu. Otkako ga je pretukao, Mia ima obezbeđenje pa se trudi da joj njegova blizina ne utiče na svakodnevni život", rekao je izbor.

Susret Mie Borisavljević sa bivšim nakon batina - Pobegla za Beograd glavom bez obzira!

"Tačno je, uselio se u moju zgradu, ali više od toga ne želim da komentarišem", potvrdila je pevačica, koja ne planira da proda svoj stan i preseli se.

Podsetimo, pre poslednjeg incidenta, Nemanja joj je i 2011. ispred jednog prestoničkog kluba udario nekoliko šamara jer je sumnjao da flertuje sa drugim momcima. Iako je tada prvo podnela krivičnu prijavu protv njega, kasnije ju je povukla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs