Preslatka mala naslednica

Nadmašila princa Džordža i princezu Šarlot: Kraljičina praunuka Mia (2) u centru pažnje! (FOTO)

Dvogodišnja Mia je bila glavna zvezda portreta koji je slavna fotografkinja Eni Libovic napravila povodom 90. rođendana britanske kraljice. Mia je ćerkica kraljičine unuke Zare Filips i engleskog ragbiste Majka Tindala
Celebrities
09:28h Autor:
Nadmašila princa Džordža i princezu Šarlot: Kraljičina praunuka Mia (2) u centru pažnje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada je povodom 90. rođendana britanske kraljice Elizabete objavljen njen portret s unucima i praunucima, princ Džordž i princeza Šarlot neočekivano su pali u drugi plan zbog Mie Tindal.

Dvogodišnja Mia je bila glavna zvezda portreta koji je slavna fotografkinja Eni Libovic napravila povodom 90. rođendana britanske kraljice. Mia je ćerkica kraljičine unuke Zare Filips i engleskog ragbiste Majka Tindala.

Šta će reći kraljica Elizabeta? Nedolično ponašanje njene unuke Zare! (FOTO)

Svi su mislili da će pojavljivanje princa Džordža i princeze Šarlot na portretu da privuče najviše pažnje, ali dogodilo se suprotno.

Bio bi to jedan klasičan portret da nije bilo preslatke plavokose devojčice koja je rukama držala kraljičinu torbicu i nadmašila ostale članove kraljevske porodice.

Sin mu je pravi majmunčić: Princ Vilijam jedino ovako može da smiri malenog Džordža!

Foto: AP / Annie Leibovitz
Foto: AP / Annie Leibovitz

Njen tata Majk prilikom gostovanja u emisiji "Good Morning Britain" je otkrio da je Mia dobila tu "čast". Naime, devojčica nije bila mirna tokom snimanja, pa ju je kraljica zaposlila kako bi snimanje što pre priveli kraju.

"Bila je malo zločesta. Kraljica je odlučila da je smiri i rekla joj: "Sada samo drži ovu torbu". Upravo je to uradila. To je jednostavno bila prava fotografija u pravom trenutku. Mia ima jak karakter, a mi podržavamo izražavanje takve ličnosti", ispričao je Majk.

Neodoljiva mala švedska princeza Estela: Britanski princ Džordž dobio konkurenciju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs