Veliko svadbeno veselje

Mlada bez venčanice: Smeli izbor Aleksandre Jeftanović za venčanje! (FOTO, VIDEO)

Dan nakon crkvenog venčanja i krštenja ćerke i sina Jeftanovićeva i pred matičarem rekla "da" Aleksandru Švraki
Celebrities
13:58h Autor:
Mlada bez venčanice: Smeli izbor Aleksandre Jeftanović za venčanje! (FOTO, VIDEO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Aleksandra Jeftanović i Aleksandar Švraka u nedelju su organizovali svadbenu ceremoniju za prijatelje i rodbinu, i to dan nakon što su se venčali u crkvi i krstili ćerku i sina. Mlada je, umesto klasične venčanice, za svadbu izabrala čipkane pantalone!

Foto: Kurir / Zorana Jevtić
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Veselju u jednom beogradskom restoranu prisustvovalo je oko 150 zvanica, a među prvima je stigla pevačica Ana Stanić s mužem Momčilom Lavrnićem i sinom, a odmah zatim i Biljana Obradović, s kojom je Aleksandra devedesetih godina počela karijeru u emisiji "Siti".

Oko 17 časova Aleksandar i Aleksandra su i pred matičarem izgovorili sudbonosno "da", a onda je počela luda žurka, na kojoj je, po mladinoj želji, pevao Saša Matić.

Mladenci su se upoznali pre šest godina preko zajedničkih prijatelja. Voditeljka na Pinku je dugo bila sama posle razvoda od rukometaša Ognjena Kajganića, dok je Švraka tek raskinuo s manekenkom i bivšom učesnicom "Farme" Jelenom Stožinić. Ljubav između njih brzo je planula.

Mada su oboje priželjkivali brak, što potvrđuje i njihova egzotična veridba na Karibima 2013, Aleksandrina trudnoća učinila je da promene planove. Početkom 2015. voditeljka je rodila Anu, a pre pet meseci na svet je stigao i Aleksa.

Zatrudnela samo 4 meseca nakon porođaja: Voditeljka očekuje treće dete!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs