Svaka čast

Melanija Tramp oduševila i najgore kritičare: Ovo joj niko ne može osporiti! (VIDEO)

Postupak prve dame Amerike naišao je na salve pozitivnih komentara
Celebrities
21:08h Autor:
Melanija Tramp oduševila i najgore kritičare: Ovo joj niko ne može osporiti! (VIDEO)
Foto: Reuters / Philippe Wojazer

Predsednik Amerike Donald Tramp sleteo je danas u društvu supruge Melanije u Pariz. Tokom dvodnevnog boravka u francuskoj prestonici slavni par će prisustvovati obeležavanju Dana pada Bastilje, kao i 100. godišnjici od ulaska SAD u Prvi svetski rat.

Vamp izdanje prve dame Amerike: Crvena je njena boja! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Odmah po sletanju u "grad svetlosti", Melaniju su sačekale brojne obaveze, a među njima je obilazak najveće dečije bolnice u Parizu. Bolnica Neker je ujedno i jedna od najstarijih bolnica u glavnom gradu Francuske, koja je osnovana u 18. veku.

Foto: EPA
Foto: EPA

I upravo tamo je gospođa Tramp pokazala zavidno znanje francuskog jezika! Sa osobljem i malim pacijentima se sporazumevala bez prevodioca, što je naišlo na oduševljenje širom sveta. Čak i njeni najgori kritičari tim povodom nisu mogli ništa da joj prebace.

Šta je papa pitao Melaniju o Donaldu: Ceo svet gledao u neverici! (VIDEO)

Inače, malo je poznata činjenica da je Melanija poliglota, pa tako pored maternjeg slovenačkog (na kojem komunicira sa sinom Baronom) govori još i engleski, francuski, srpski i nemački. Ako zaista važi ona "Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrediš", ne preostaje nam da kažemo ništa više, sem svaka čast, Melanija!

Kakva je Melanija Tramp zaista: Bivši batler otkrio šta se krije iza hladne spoljašnosti! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs