4 godine veze sa kraljem rokenrola

Ljubavnica Elvisa Prislija otkrila: Ja znam šta je podizao kod estetskog hirurga! (FOTO)

Sećam se njegove sobe u kojoj je na plafonu bilo veliko ogledalo, pa sam, dok smo vodili ljubav, gledala naša tela, napisala je glumica u knjizi
Celebrities
00:24h Autor:
Ljubavnica Elvisa Prislija otkrila: Ja znam šta je podizao kod estetskog hirurga! (FOTO)
Foto: Profimedia

Linda Tompson bila je u vezi s kraljem rokenrola četiri godine. Detalje njihove veze iznela je u svojoj biografiji "Kako sam volela Elvisa Prislija, Brusa Dženera i pesme". Glumica dovršava autobiografiju u kojoj se prisetila veze s kraljem rokenrola. Linda (66) je bila 15 godina mlađa od Elvisa.

Poslednji razgovor Elvisa i Prisile Prisli: Naslutila smrt kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)

"Sećam se njegove sobe u kojoj je na plafonu bilo veliko ogledalo, pa sam, dok smo vodili ljubav, gledala naša tela", napisala je u knjizi. Otkrila je da je Elvis tada već bio jako zavisan od droga.

"Danas govore da se podvrgnuo mnogim estetskim operacijama, ali znam da je samo podigao kapke", kaže Tompson koja je tada pisala pesme.

Elvis Prisli, najjadniji mladić na svetu: Sudbinski trenutak slomio kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)

Linda je Elvisa upoznala u Memfisu 1972. godine. Tada je, kaže, bila devica, ali Elvis ju je "čekao" dok ne bude spremna na "konzumiranje veze".

S Elvisom je raskinula godinu dana pre nego što je umro, a 1980. godine počela je vezu s olimpijcem Brusom Dženerom, s kojim se venčala na Havajima 1981. S Brusom, sada Kejtlin, ima dva sina, Brendona (35) i Broudija (33).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs