Pevačeva supruga puštena iz zatvora

Komšije Marije i Marka Bulata: Droga ih je uništila!

Mariju očekuje saslušanje u tužilaštvu, nakon čega sledi istraga za krivično delo nedozvoljenog posedovanja narkotika
Celebrities
22:16h
Komšije Marije i Marka Bulata: Droga ih je uništila!
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Nakon što je Marija, supruga Marka Bulata, uhapšena zbog posedovanja dva paketa kokaina i puštena nakon 48 sati, supružnici su se zatvorili u kuću. Oboje su tog trenutka isključili mobilne telefone, a njihove komšije kažu da ih viđaju samo kasno uveče.

Susedi ističu i da nisu iznenađeni njenim hapšenjem jer tvrde da čitav kraj zna šta oni konzumiraju, te da su poslednjih godinu dana još dublje zagazili u poroke.

"Marko se potpuno osušio, dok je Marija sigruno izgubila više od deset kilograma. Bulat je ranije imao i stomak, delovao je kao zdrav čovek, a u poslednje vreme mu se vide žile na vratu, dok su mu podočnjaci obešeni do pola lica. Droga ih je uništila, propadaju naglo i možda je dobro što su je uhvatili jer će ih to, nadam se, opametiti i da će odustati od droge. Oni su fini ljudi i ne znam šta im je to trebalo", kaže jedan od komšija iz zgrade u kojoj žive Marko i Marija, ali je zbog dobrosusedskih odnosa želeo da ostane anoniman.

Komšinica iz susednog ulaza ističe da je uplašena.

Skandal trese porodicu Eklston: Zet pod istragom zbog pranja novca, brat mu pronađen mrtav! (FOTO)

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Nije prijatno kada znate da vam se dileri droge motaju po kraju. Ovde ima mnogo dece, unuke ne puštam same da šetaju uveče od kada je Marija uhapšena. Marko je fin, uvek se lepo javi, ali ih u poslednje vreme ne viđam. Kažu komšije da izlaze iz stana samo uveče. Šuškalo se da se drogiraju, možda ih je čak neko od komšija prijavio. Žao mi je njene ćerke, koja sve to gleda", objašnjava jedna baka.

Ni ostale ljude koje smo sreli u blizini nisu bili iznenađeni hapšenjem Bulatove supruge, koja je juče na svom Fejsbuk profilu oplela po medijima, ali i bivšim kolegama iz MUP-a, koji su za medije otkrili šta je pričala inspektorima prilikom hapšenja.

"Ogromno žaljenje što sam ikad bila zaposlena u MUP-u", napisala je između ostalog Marija, kojoj su sada očigledno svi krivi za njen postupak.

U svakom slučaju, nju u narednom periodu očekuje saslušanje u tužilaštvu, nakon čega sledi istraga. Njoj se na teret stavlja krivično delo nedozvoljenog posedovanja narkotika. Kod Marije su u trenutku hapšenja pronađena dva paketa droge u kojima je bilo dva grama kokaina.

Slavna glumica završila u bolnici: Brutalno pretučena, krila lice od paparaca! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs