Saznajte

Kim Kardašijan čestitala rođendan muškarcu iz Crne Gore: Ko li je taj srećnik? (FOTO)

Mnogi muškarci širom sveta bi voleli da za rođendan dobiju čestitku od neke njima najomiljenije poznate ženske osobe, a ovaj to sigurno i jeste
Celebrities
15:38h Autor:
Kim Kardašijan čestitala rođendan muškarcu iz Crne Gore: Ko li je taj srećnik? (FOTO)
Foto: Profimedia

Mnogi muškarci širom sveta bi voleli da za rođendan dobiju čestitku od neke njima najomiljenije poznate ženske osobe. Sigurno je da je jedan od najvećih fanova i obožavatelja upravo on, a njegovo ime je Mario Dedivanović.Mario nije “običan” muškarac iz Crne Gore, jer je on ne samo privatno nego i poslovno povezan sa najpopularnijom rijaliti zvezdom Kim Kardašijan.

Mario je poreklom iz Crne Gore, ali jr već nekoliko godina unazad šminker i stilista poznate rijaliti zvezde. Nedavno je proslavio svoj rođendan, a Kim je rešila da svoju rođendansku čestitku objavi javno.

"Srećan rođendan jednom od mojih najbližih prijatelja i šminkeru. Zar nismo mršavi ovde? (to je pre samo godinu i po dana). Mario, ti si kreirao moj karakteristični glamurozni izgled i moja ljubav prema šminki je inspirisana tobom. Naučio si me svaki mejkap trik koji znam. Toliko sam zahvalna što si u mom životu! Ne mogu da dočekam da uskoro proslavimo", napisala je Kim na svom Instagram-u uz njihovu zajedničku fotografiju.

Sve sami promašaji: Kim želi da bude seksi trudnica, ali ne uspeva! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs