Pukla bruka

Kaja Ostojić u centru skandala: Vukašine, nećeš mi uništiti brak!

Priznao joj je da je zbog dugovanja koja ima i finansijskih problema u koje je zapao prodao slike novinarima - kaže izvor
Celebrities
13:22h Autor:
Kaja Ostojić u centru skandala: Vukašine, nećeš mi uništiti brak!
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Pevačica Katarina Ostojić Kaja našla se u centru skandala kada su u javnost isplivale fotografije na kojima je u prisnom zagrljaju s fudbalerom Crvene zvezde Vukašinom Jovanovićem, koji je postao poznat nakon što je s mladom reprezentacijom osvojio zlato na Svetskom prvenstvu.

Iako su mnogi očekivali da će njen suprug, svetski poznati di-džej Džunior Džek, burno da odreaguje, to se nije desilo. On je, naprotiv, sve vreme uz suprugu i pruža joj podršku. Za razliku od njega, Kaja već dva dana ne može da se smiri jer, kako kaže naš izvor, tvrdi da joj je ovo namestio devetnaestogodišnji fudbaler.

"Kaja i Vukašin su se družili neko vreme, viđali su se u Beogradu, a prilikom jedne od njenih poseta nastale su fotografije koje su dospele u novine. Znajući da se na fotkama vide samo zagrljaji i poljupci u obraz, nije imala ništa protiv da ih on zadrži u telefonu. Nije ni sumnjala da će na ovaj način da ih iskoristi i udari joj na brak", kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

Zlo od čoveka: Nećete verovati šta je Barni Eklston uradio za malo para na bankovnom računu!

"Kada ih je videla u novinama, Kaja je zatražila objašnjenje od Vukašina, koji se u prvi mah pravdao da ih je iskoristio njegov drug i prodao ih medijima. Kada ga je pritisla i zapretila mu, rekao je istinu. Priznao joj je da je zbog dugovanja koja ima i finansijskih problema u koje je zapao prodao slike novinarima. Kako dalje saznajemo, Jovanoviću novac nije bio jedini motiv da proda fotografije s Katarinom. Naime, ljudi iz Kajinog bliskog okruženja tvrde da je fudbaler to učinio iz sujete jer je izgubio glavu za pevačicom, koja nije imala u planu bilo šta ozbiljno s njim.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Kaju.

"Moja brak je malo jača institucija nego što je on mislio i ne može tek tako da se poljulja", rekla pevačica koja se pre godinu i po dana udala za Džuniora Džeka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs