Svadba zakazana za 2 meseca

Još jedno kraljevsko venčanje u Beogradu: Ženi se princ Filip Karađorđević!

Princ i njegova izabranica upoznali su se tokom jedne izložbe u Londonu, a ubrzo se među njima rodila ljubav te su počeli da se zabavljaju
Celebrities
11:32h Autor:
Još jedno kraljevsko venčanje u Beogradu: Ženi se princ Filip Karađorđević!
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Samo desetak dana nakon što je Kurir ekskluzivno objavio da su sin srpskog prestolonaslednika i ćerka slikara Milana Cileta Marinkovića u vezi, krajem jula obavljena je veridba u Belom dvoru, a sada, obelodanjeno je i da će njih dvoje za dva meseca stupiti u brak!

Venčanje princa Filipa Karađorđevića i slikarke Danice Marinković održaće se 7. oktobra u Sabornoj crkvi u Beogradu.

"Njegovo kraljevsko visočanstvo princ Filip i gospođica Danica Marinković venčaće se u subotu 7. oktobra 2017. u hramu Svetog arhangela Mihaila (Saborna crkva) u Beogradu. Venčanje će služiti srpski patrijarh, Njegova svetost Irinej", saopštili su iz pres-službe Belog dvora.

Roditelji buduće princeze kažu da se mnogo raduju što se njihova mezimica udaje.

Emotivna poruka nove srpske princeze: Oglasila se na Fejsbuku odmah posle venčanja!

Foto: Kurir / Marina Lopičić, buduća princeza sa roditeljima
Foto: Kurir / Marina Lopičić, buduća princeza sa roditeljima

"Hvala vam na čestitkama. Radujemo se venčanju isto koliko i naša Dana, presrećni smo", rekli su Cile i Beba Marinković.

"Danica i Filip su se upoznali u Londonu, na izložbi. Istog dana su razmenili brojeve telefona i nastavili druženje. Uglavnom su se viđali u Londonu, gde Filip živi, i u Parizu, gde je Danica studirala slikarstvo. Tako je počela njihova ljubav, koja je jača i od daljine, i već nekoliko meseci su u emotivnoj vezi", rekao je za Kurir izvor blizak slikarki pre desetak dana.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs