Velika tuga

Goga Sekulić više ne ide na groblje: Dve godine nakon Igoreve smrti objasnila zašto!

Pevačica je nakon svih skandala spremna da krene dalje i da misli na sebe i svoju budućnost, ali je i dalje boli srce
Celebrities
19:14h Autor:
Goga Sekulić više ne ide na groblje: Dve godine nakon Igoreve smrti objasnila zašto!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Dve godine nakon što je preminuo njen suprug Igor Ramović, Goga Sekulić je spremna da krene dalje i da misli na sebe i svoju budućnost.

Pevačica se trenutno nalazi u Grčkoj, a na ostrvu Egina je posetila manastir, obeležila godišnjicu Igorove smrti i pomolila se.

Goga Sekulić: Pravom srećom bih smatrala da se pojavi neki ozbiljan muškarac u mom životu!

"Posle Pinkovog festivala sam više bila u Cirihu nego u Beogradu, pa sam vikendom samo išla na nastupe. Ispunila sam sada sebi želju da odem na ostrvo Egina kod Atine i da posetim manastir Svetog Nektarija, kome sam se molila za Igora.

Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Ja sam, inače, uvek nedeljom išla u manastar Rakovica jer tamo postoji šaka tog sveca, ali mi je bila želja da i ovde dođem. Tako sam i obeležila godišnjicu Igorove smrti, jer na groblje više ne idem", priznala je pevačica.

Goga Sekulić: Ja nemam svekrvu, nikada je nisam ni imala!

"Otkako su prošle godine izbrisali moje ime sa groba, više ne idem tamo. Ja sam mnogo toga za njega uradila, a doživela sam niz neprijatnosti od njegove porodice. Bila sam u manastiru, zapalila sveću i pomolila se. Moram svoj život da gledam, on je ipak ostavio dvoje dece iza sebe. Ja sam uradila sve što sam mogla dok je bio živ i nakon toga, sada samo sebe gledam i ne osvrćem se na prošlost", ispričala je Goga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs