Luksuz

Emina Jahović renovira kuću u velikom stilu: 100.000 evra za pregradne zidove!

Pevačica je puna ideja, koje njen suprug ne podržava jer smatra da nije neophodno na svakih pola godine menjati enterijer, otkriva izvor
Celebrities
17:00h Autor:
Emina Jahović renovira kuću u velikom stilu: 100.000 evra za pregradne zidove!
Foto: Instagram

Pevačica Emina Jahović rešila je da ponovo renovira porodičnu vilu, u kojoj u Istanbulu živi sa suprugom Mustafom Sandalom i sinovima Jamanom i Javuzom.

Ovoga puta, pevačica je rešila da pregradi zidove u prizemlju kako bi dobila više prostora u dnevnom boravku, a to zadovoljstvo će je koštati tričavih 100.000 evra. U prvom trenutku njenu ideju nije podržao suprug, ali je kasnije popustio i sada su u procesu selidbe dok se renoviranje ne završi.

"Emina je veoma zahtevna kada je u pitanju uređenje doma. Kao da nema preča posla, stalno nešto menja, tumba i renovira. Pevačica je puna ideja, koje njen suprug ne podržava jer smatra da nije neophodno na svakih pola godine menjati enterijer. Zbog toga se često sukobljavaju, ali pevačica istera svoje. Ovoga puta je odlučila da pregradi zidove u prizemlju i odmah je angažovala majstore. Zbog toga će neko vreme boraviti u iznajmljenoj kući, koja se nalazi u blizini jer ona želi da kontroliše radove", kaže naš izvor.

Za manje od 24 sata ubijaju toksine: Ovo svaka kuća treba da ima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs