Dasa i po

Čekajući drugu kraljevsku bebu: 7 neodoljivih situacija sa princom Džordžom! (FOTO, VIDEO)

Kada postane stariji brat, Džordž će morati svu pažnju da deli sa mlađim bratom ili sestrom. A do tada vas podsećamo na najslađe Džordžove momente do sada
Celebrities
01:28h Autor:
Čekajući drugu kraljevsku bebu: 7 neodoljivih situacija sa princom Džordžom! (FOTO, VIDEO)
Foto: AP

Princ Vilijam i Kejt Midlton svakog dana treba da postanu roditelji po drugi put, a to za malenog princa Džordža znači najveći izazov do sada. Kada postane stariji brat, moraće svu pažnju da deli sa mlađim bratom ili sestrom. A dok druga kraljevska beba ne stigne, podsećamo vas na najslađe Džordžove momente do sada.

5 stvari koje niste znali o britanskoj kraljevskoj porodici: Bizarni običaji na porođaju!

1. Kada je prvi put mahnuo svima

Maleni Džordž u javnosti se pojavio prvi put u naručju majke Kejt ispred bolnice Sent Meri - iste bolnice u kojoj će se vojvotkinja od Kembridža poroditi drugi put. Princ je bio star samo jedan dan i na opšte oduševljenje prisutnih, napravio je pokret ručicom kao da maše.

2. Kada je samouvereno pozirao nakon krštenja

U oktrobru 2013. Džordž je kršten na maloj privatnoj ceremoniji. Za tu priliku, obukli su mu repliku kraljevske haljine koju je za svoju decu naručila kraljica Viktorija (originalnu haljinu nosile su 62 kraljevske bebe koje su krštene između 1841. i 2004. godine).

Brane mi da viđam unuka: Princ Čarls otkrio na koga je besan!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Kada je sramežljivo prigrlio mamu

U aprilu 2014. Vilijam i Kejt su poveli Džordža na njihovu turneju po Australiji i Novom Zelandu, gde je imao svoju prvu kraljevsku ulogu - igranje sa još desetak drugih beba. Nakon toga, mami je dao jedan od najslađih zagrljaja.

Odbrojavanje je počelo: Kako se London sprema za rođenje kraljevske bebe! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. "Ova plišana igračka ništa ne valja"

Na pomenutoj turneji, Džordž je sa roditeljima obišao Zoološki vrt Taronga u Australiji, gde su mu domaćini poklonili plišanu igračku. Međutim, mali princ nije bio previše oduševljen njome:

5. Kada samo što nije rekao: "Mama, je l' možemo kući već jednom?"

Tokom 19. dana turneje po Australiji i Novom Zelandu, čini je da je Džordžu bilo dosta putovanja i nije mogao da sakrije svoju "mrgud" facu.

Princ Filip o danima nakon Dajanine smrti: U pismu otkriveno šta je najviše pogodilo porodicu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

6. Kada je prohodao, kao veliki

Kraljevska porodica je podelila sa javnošću fotografiju sa izložbe leptira u londonskom Prirodnjačkom muzeju, kako bi proslavili Džordžov prvi rođendan u julu 2014. Na fotografiji veliki dečak Džordž već hoda!

7. Kada je izgledao kao anđelčić

Najsvežije zvanične fotografije princa Džordža su one koje su napravljene pred božićne praznike, u novembru prošle godine. Džordž je nosio prsluk koji se momentalno rasprodao u svim prodavnicama u Velikoj Britaniji, što je slučaj sa svakim komadom garderobe koju mali princ obuče.

Poslednji put u javnosti do porođaja: Pun pogodak Kejt Midlton! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs