Izvukla se

Ana Mihajlovski se nagodila sa sudom: Platila 50.000 da ne bi išla u zatvor!

Radnici Parking servisa pokušali su da „paukom“ odnesu njen nepropisno parkiran automobil, a kad je voditeljka došla, psovala je i vikala na njih
Celebrities
18:24h Autor:
Ana Mihajlovski se nagodila sa sudom: Platila 50.000 da ne bi išla u zatvor!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ana Mihajlovski Grubin (32), koja je 14. januara privedena posle verbalnog sukoba s policijom i radnicima „Parking servisa“, nagodila se s Prvim osnovnim tužilaštvom i u humanitarne svrhe uplatila 50.000 dinara.

Kako Kurir saznaje, voditeljka je priznala da je ometala službena lica u obavljanju poslova održavanja javnog reda i mira, pa je primenjeno načelo oportuniteta.

Inače, incident zbog kog je Ana završila u policiji, podsetimo, dogodio se na uglu ulica Cara Lazara i Uskočke.

Radnici „Parking servisa“ pokušali su da „paukom“ odnesu njen nepropisno parkiran automobil, a kad je voditeljka došla, psovala je i vikala na njih.

Mladić svakog dana učini dobro delo - Zamislite da vam neko plati ručak bez razloga! (FOTO)

"Za krivično delo koje je Ani Mihajlovskoj bilo stavljeno na teret zaprećena je kazna do tri godine zatvora. S obzirom na to da je odlučila da prizna i pokaje se, kao i zbog toga što ranije nije osuđivana, tužilaštvo je na nju primenilo načelo oportuniteta, što znači da je ona uplatila novac u humanitarne svrhe, kao i da ono što je uradila neće biti u njenom krivičnom dosijeu", objašnjava sagovornik Kurira.

Ovim povodom kontaktirali smo i s voditeljkom, ali ona nije bila raspoložena za priču.

"Oduvek sam volela da dajem novac u humanitarne svrhe. Ne bih ništa više na tu temu komentarisala", kratko je poručila Ana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs