Srećni par

Ana i Švajni uživaju u ljubavi: Poljupci pljuštali pred hiljadama gledalaca! (FOTO)

Iako su poznati po tome što svoj privatni život čuvaju daleko od javnosti - Ana i Šnajni neretko razmenjuju nežnosti i kada su okruženi hiljadama radoznalih pogleda
Celebrities
21:46h Autor:
Ana i Švajni uživaju u ljubavi: Poljupci pljuštali pred hiljadama gledalaca! (FOTO)
Foto: Profimedia

Otkad su stanovnici Čikaga, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger gotovo da ne propuštaju nijedno sportsko dešavanje u gradu, a najviše pažnje su privukli kad su se našli u publici jednog NBA meča.

Ana Ivanović zaprepastila fanove, svi su primetili jednu stvar: Šta su ti to uradili? (FOTO)

Pri tome, srećni bračni par nijednog trenutka ne krije da je ovo najsrećniji period u njihovim životima, pa tako - iako su poznati po tome što svoj privatni život čuvaju daleko od javnosti - neretko razmenjuju nežnosti i kada su okruženi hiljadama radoznalih pogleda, piše Story.rs.

Tako je bilo i na hokejaškoj utakmici kojoj su nedavno prisustvovali. Gospodin i gospođa Švajnštajger su, naime, uživali u meču plej-of nacionalne hokejaške lige i navijali za lokalni tim Čikago Blekshoks. Srećni par je, pri tome, na poklon dobio dresove sa svojim prezimenima, što je fudbaler ponosno pokazao na društvenoj mreži Tviter.

Presrećna Ana Ivanović otkrila delić novog doma: Luksuzna kuća na plaži! (FOTO)

Međutim, ono što je privuklo posebnu pažnju svetskih medija jeste nešto što je potom usledilo: Ana je poljubila svog supruga, a on je to dočekao sa širokim osmehom.

Kod Švajnija ništa ne prolazi bez Ane: Detalj koji je otkrio koliko voli svoju ženu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs