Kraljevska beba

Opremanje je počelo: Najneobičniji pokloni koje su Megan i Hari dobili za bebu!

Australija je ozbiljno shvatila posetu vojvode i vojvotkinje i odlučila da proslavi budući dolazak kraljevske bebe darivavši buduće roditelje neobičnim i simboličnim poklonima

Celebrities
15:16h Autor:
Opremanje je počelo: Najneobičniji pokloni koje su Megan i Hari dobili za bebu!
Foto: Profimedia

"Ponosno vam predstavljam svoju suprugu i veoma se radujemo što ćemo sa vama podeliti lepu vest o proširenju naše porodice", izjavio je vojvoda od Saseksa princ Hari tokom pozdravnog govora na otvaranju sidnejskog turnira "Invictus Games" .

Tokom brojnih pojavljivanja u javnosti, Megan Markl i Hari su dobijali poklone, i to ne samo uobičajene plišane medvediće. Između ostalog, dobijali su i gomilu plišanih životinja, odeće za bebu i različitih drangulija. Ali neki su bili posebno simbolični.

Plišani kengur i bebi čizmice najpopularnijeg australijskog brenda

Prilikom sastanka u australijskoj dvorani "Admiral's House" Hari i Megan su od guvernera i njegove supruge dobili plišanog kengura sa bebom u torbi! A uz to i slatke male australijske čizmice. "Prvi poklon za našu bebu!", oduševila se Megan.

Megan i Hari stigli na Fidži: Ostrvljani na kolenima pred vojvotkinjom, prineli i žrtvu! (FOTO)

Mini uniforma čuvara plaže

Za vreme posete čuvenoj australijskoj plaži Bondi, Hariju i megan poklonjena je kopija uniforme čuvara plaže iz popularne TV serije u Australiji "Bondi spasioci", mini šorts i mini majicu, piše Vogue.

Popularna australijska dečija knjiga

Meda Pedington biće po strani, izgleda da će se bebi čitati australijske knjige "Magija oposuma" i "Beba vombat". Popularne dečije priče samo su dve od knjiga koje su vojvoda i vojvotkinja dobili na ovom putovanju.

Plišani jež

Od fana kraljevske porodice Megan i Hari dobili su plišanog ježa. Svako dete može da ima medu ili zeku, ali retko koje ima ježa.

Prostirka za igru sa temom Australije

Kada su posetili Frejzerovo ostrvo, vojvotkinji je uručena prostirka za igru njene bebe sa temom australijskih životinja na pikniku. Ptica emu ispija limunadu, koala vozi bicikl, krokodil se sunča, dok u uglu kengur sa svojom bebom peče roštilj.

Zavirite u zamak novopečenog kraljevskog para: Ovde će Megan i Hari podizati svoju decu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs