Besprekoran stajling

Modni dvoboj prvih dama: Dominacija argentinske Džeki Kenedi nad Brižit Makron! (FOTO)

U društvu supruga predsednika Maurisija Makrija, argentinska prva dama Hulijana Avada stigla je u službenu posetu Francuskoj gde ju je u ulozi domaćice dočekala Brižit Makron

Celebrities
12:30h Autor:
Modni dvoboj prvih dama: Dominacija argentinske Džeki Kenedi nad Brižit Makron! (FOTO)
Foto: Reuters / Philippe Wojazer

Nakon službene posete Rusiji i švajcarskom Davosu uoči učestvovanja na Svetskom ekonomskom forumu, argentinski predsednički par Maurisio Makri i Hulijana Avada zaputio se u Francusku gde ih je u Jelisejskoj palati u Parizu dočekala prva dama Brižit Makron.

foto: EPA / Yoan Valat

Tokom dočeka argentinskog predsedničkog para, kontroverzna prva dama zablistala je u plavom kompletu od strukirane haljine i blejzera s kožnim detaljima, a novo formalno izdanje zaokružila je crnim grilonkama i lakovanim cipelama sa kaišićima. Poznata kao velika ljubiteljka odevnih komada s potpisom Luj Viton, Brižit Makron je i ovog put iskazala modnu naklonost ovoj luksuznoj francuskoj kući.

Brižit Makron pokorila Pariz: Ovu šik kombinaciju je teško nadmašiti! (FOTO)

foto: EPA / Yoan Valat

Međutim, savremena Džeki Kenedi, kako Hulijani Avadi tepa javnost, u modnom dvoboju s prvom damom Francuske uspela je potpuno da izdominira. Lepa Argentinka ukrala je pažnju javnosti izdanjem stvorenim od lepršave, crne haljine s cvetnim dezenom iklasičnog crnog kaputa koji inspiraciju crpi iz muškog stila odevanja.

Džeki Kenedi 21. veka: Prelepa prva dama odala počast Rusiji! (FOTO)

foto: Reuters / Philippe Wojzer

Upečatljivu haljinu na prvoj dami Agentine potpisuje njena omiljena dizajnerka Amelija Saban, a crnu kombinaciju uspela je da učini dodatno zanimljivom odabirom hit čizama s potpisom Balensijaga koje su efektnom crvenom bojom u potpunosti odgovarale modnom dodatku Šanelove torbice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs