Bliži se porođaj

Kejt Midlton prvi put bez Dajaninog vereničkog prstena: Vojvotkinja više ne može da ga nosi! (FOTO)

Lepu suprugu princa Vilijama u 3. trudnoći muče isti problemi kao i sve buduće mame

Celebrities
15:46h Autor:
Kejt Midlton prvi put bez Dajaninog vereničkog prstena: Vojvotkinja više ne može da ga nosi! (FOTO)
Foto: EPA / Andy Rain

Da ni pripadnice kraljevske porodice nisu imune na sve probleme koje muče i "obične" žene u trudnoći, pokazala je lično Kejt Midlton.

foto: Reuters / Pool

Naime, lepa vojvotkinja od Kembridža danas je posetila bolnicu Great Ormond Street Hospital u Londonu, u kojoj je obišla renovirana odeljenja. Nasmejana Kejt trudila se da oraspoloži najmlađe pacijente.

Skromna i štedljiva Kejt Midlton: 13 godina nosi jedne čizme! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Inače, za tu priliku je obukkla crveni kaput brenda Boden koji košta 220 funti. Sam brend je jedan od omiljenih mamama iz srednjeg staleža, a Kejt je mnogo puta do sada dokazala da su joj upravo pristupačniji komadi među najdražima.

foto: Reuters / Hannah Mckay

Ispod njega je nosila haljinu boje kajsije, jednostavnog kroja, a iako je u 6. mesecu trudnoće, još uvek ne odustaje od štikli, pa smo tako mogli da je vidimo u braon plišanim salonkama.

Elegantna Kejt Midlton: Ni u trudnoći ne odustaje od štikli! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Međutim, ono što je svima zapalo za oko je daKejt nije nosila verenički prsten koji je pripadao njenoj pokojnoj svekrvi, princezi Dajani.

foto: Profimedia

Razlog se, kako navode strani mediji, najverovatnije krije u činjenici da joj zbog drugog stanja otiču prsti, pa joj dragoceni komad više ne odgovara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs