Danas je to retkost

U braku su 70 godina, a ovakav je zaista njihov odnos: Jedna stvar odaje kraljicu Elizabetu i princa Filipa! (FOTO)

Svoju ljubav su započeli još u ranoj mladosti, kad je Elizabeti bilo samo 13 godina. Ipak gotovo nikada ovaj kraljevski par nećemo videti u intimnim trenucima i razmenjivanju nežnosti, ali to ne znači da između njih nema ljubavi

Celebrities
18:06h Autor:
U braku su 70 godina, a ovakav je zaista njihov odnos: Jedna stvar odaje kraljicu Elizabetu i princa Filipa! (FOTO)
Foto: AP / Alastair Grant

Stručnjaci za neverbalnu komunikaciju Peti Vud i Blanka Kob analizirale su za jedan britanski list odnos kraljice Elizabete i njenog supruga princa Filipa.

Posmatrajući njihov govor tela došle su do nekih zanimljivih zaključaka. Dugogodišnji supružnici retko javno pokazuju bliskost, ali mali gestovi sugerišu da su i dalje duboko posvećeni jedno drugome.

foto: Profimedia

Podsetimo, par je u novembru 2017. godine obeležio impresivnih 70 godina braka, ali se njihova međusobna posvećenost nije menjala tokom vremena.

Stručnjaci ističu da se na njihovim zajedničkim fotografijama jasno vidi ljubav i prinčevo obožavanje kraljice. Istovremeno kraljica, s obzirom na svoj važan status i titulu koju nosi decenijama, oseća potrebu za nezavisnošću, što princ Filip poštuje.

Britanska kraljica Elizabeta II i princ Filip proslavili 70. godišnjicu braka: On je moja snaga! (FOTO)

foto: AP / Hannah Mckay

Zato ih u javnim nastupima uvek gledamo kako hodaju jedno iza drugoga – ona preuzima vođstvo, hoda malo ispred njega, ali nikada ne predaleko ispred. Isto tako iz svih istorijskih snimaka vidljivo je da 96-godišnjak stalno gleda u kraljicu, kako bi se uverio da je sve u redu.

Ali, ono što upućuje da i dan danas nakon toliko godina provedenih u bračnoj zajednici nisu dosadili jedno drugome su česti privatni razgovori koje vode tokom javnih pojavljivanja.

Najveći blamovi princa Filipa: Kraljica Elizabeta je godinama crvenela zbog njih!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs