Ostavio je zbog mlađe koleginice

Prevarena žena slavnog glumca progovorila prvi put od razvoda: Ponižena sam! (FOTO, VIDEO)

Škotski glumac se razveo u maju prošle godine od Iv nakon 22 godine braka. Kada su krajem 2017. "procurile" fotografije na kojima ljubi glumicu Meri Elizabet Vinsted, Juan Mekgregor je priznao da se zaljubio u nju na setu serije "Fargo"

Celebrities
16:59h Autor:
Prevarena žena slavnog glumca progovorila prvi put od razvoda: Ponižena sam! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Glumac Juan Mekgregor (46) osvojio je Zlatni globus za najboljeg glumca u američkoj seriji "Fargo" prošli vikend u Los Anđelesu.

foto: EPA / Mike Nelson

Na svečanosti se zahvalio svojim "najvažnijim ženama" i spomenuo bivšu suprugu Iv Mavrakis (51) i svoju devojku, glumicu Meri Elizabet Vinsted (33).

S obzirom na to da je produkcijsku dizajnerku ostavio zbog glumice sa seta navedene serije, zgrozio je javnost. Povređena bivša supruga sada je, po prvi put za medije, prekinula ćutnju.

Oženjeni glumac prošetao 14 godina mlađu devojku: Više ne kriju ljubav! (FOTO, VIDEO)

A post shared by Ewan McGregor (@mcgregor_ewan) on

"Gledala sam svečanost, a njegov govor mi se nije ni najmanje svideo jer me ponizio. Mislim da svi možete zaključiti zašto, tako da ne moram ni da objašnjavam", rekla je ogorčena Iv za američke medije. Dodala je kako je to sve što ima da kaže o Juanu.

foto: AP / Evan Agostini

"Najviše ju je povredilo što tolike godine braka s njom izjednačava sa ženom koju do nedavno nije ni poznavao. Svu brigu i pažnju majke svoje dece je očigledno olako shvatio", kaže izvor blizak Iv. Mekgregor s bivšom suprugom ima 4 ćerke - Klaru (21), Ester (16), Džemijan (16) i Anuk (7).

Mekgregor se razveo u maju prošle godine od Iv nakon 22 godine braka. Kada su u novembrm 2017. "procurile" fotografije na kojima grli i ljubi Meri Elizabet, priznao je da se zaljubio u nju na setu američke serije "Fargo" u kojoj glume par.

Mister Bin 3. put postaje otac u sedmoj deceniji: Trudna mu 29 godina mlađa devojka! (FOTO)

foto: Profimedia

Zbog nove ljubavi i Meri Elizabet se razvela. U junu 2017. je rekla da su se ona i njen suprug, reditelj Rajli Stirns (31) razveli nakon sedam godina braka, ali da će i dalje ostati prijatelji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs