Ne ide joj sve na ruku

Neutešna Megan Markl: Umesto da uživa u najlepšem Božiću do sada, ona pati! (FOTO)

Buduća vojvotkinja, verenica princa Harija, Megan Markl ove godine ima puno razloga za slavlje, ali njen najlepši Božić zasenila je nezgoda.

Celebrities
09:59h Autor:
Neutešna Megan Markl: Umesto da uživa u najlepšem Božiću do sada, ona pati! (FOTO)
Foto: EPA / Facundo Arrizabalaga

Lepa crnka Megan Markl je velika ljubiteljka životinja, a donedavno je imala dva kućna ljubimca, bigla Gaja i labradora Bogarta, koji su joj pravili društvo. Međutim prilikom preseljenja iz Toronta u Kensingtonsku palatu Megan je sa sobom mogla da povede samo jednog psa. Budući da je Bogart prestar za put preko okeana, glumica je bila primorana a ga ostavi u Kanadi.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

"On je ostao sa svojim prijateljima, dok je moj manji prijatelj Gaj ovde u Londonu i mislim da mu je jako dobro", rekla je kratko tokom svog prvog intervjua Megan, kojoj je rastanak od psa teško pao.

Oba psa udomila je iz azila, a često je naglašavala koliko joj oni znače što se vidi i na njenom profilu na Instagramu koji je prepun njihovih fotografija.

Pozirali u dvorcu u kome će se i venčati: Objavljene zvanične fotografije veridbe princa Harija i Megan Markl! (FOTO)

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Lepa verenica princa Harija svoje ljubimce je opisivala rečima "moji momci" i "moje ljubavi" i neretko je govorila da joj znače sve na svetu.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Ne čudi zato što je, kako tvrde izvori bliski glumici, jako uzrujana. Starijeg ljubimca je morala da se odrekne, a mlađi je doživeo tešku nezgodu u kojoj je slomio dve noge i trenutno se oporavlja u veterinarskoj klinici u Sariju.

Klanjaće se čak i Kejt Midlton: Kraljevska pravila koja će Megan Markl morati da poštuje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs