Nije samo njegov brat Hari "otkačen"

Princ Vilijam galopirao pred čitavom javnošću: Snimak koji će vas nasmejati do suza! (VIDEO)

Galop je, inače, zaštitni znak emisije britanske komičarke Mirande Hart, koja je vodila ovogodišnji kraljevski program Royal Variety Performance

Celebrities
19:54h Autor:
Princ Vilijam galopirao pred čitavom javnošću: Snimak koji će vas nasmejati do suza! (VIDEO)
Foto: Printsreen Youtube / AU Showbiz

Nakon što je sinoć na ITV1 prikazan ovogodišnji kraljevski zabavni program Royal Variety Performance, koji se u Londonu održao krajem novembra, gledaoce širom Velike Britanije oduševila je scena s princom Vilijamom, koji je na zahtev voditeljke i devojčice na bini u kraljevskoj loži spremno ustao i odglumio konja u galopu.

Galop je, inače, zaštitni znak emisije britanske komičarke Mirande Hart, koja je vodila ovogodišnji Royal Variety Performance u londonskom Paladijumu 24. novembra.

Trenutak kada je poseta krenula po zlu: Princ Vilijam mešao pića, Kejt umirala od smeha! (VIDEO)

foto: AP / Eddie Mulholland

"Kakva legenda!" komentarisali su Britanci masovno po društvenim mrežama nakon što su sinoć pogledali prenos programa u kojem u jednom trenutku princ Vilijam pokazuje zaigranu stranu i poskakuje kao poni. Učinio je to na zahtev devojčice s kojom je voditeljka Miranda Hart razgovarala na bini, a koja se Vilijamu obratila rečima:

"Gospodine, hoćete li da galopirate s nama?"

Princ Vilijam je najpre prekrio oči rukom, a potom, smejući se, ustao i odglumio poznati galop. Do njega je sedela Kejt Midlton kojoj se samo na trenutak na licu ukazala briga oko toga kako će joj suprug rešiti tu situaciju. Kad je odgalopirao, pridružila se sveopštem aplauzu i smejanju publike.

Iskulirao Kejt Midlton i postao zvezda: O ovom dečkiću sada svi bruje! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs