Menja profesiju

Nina Radulović dobila otkaz: Postaje pevačica, zakazala tezgu za doček Nove godine!

Voditeljka ne želi da gubi vreme, odmah je našla drugi posao

Celebrities
Autor:
Nina Radulović dobila otkaz: Postaje pevačica, zakazala tezgu za doček Nove godine!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Nina Radulović, voditeljka i devojka tenisera Filipa Krajinovića više nije deo televizije jer se njena emisija nije uklapala u novi program. Kada je ostala bez posla, Nina je odmah zakazala tezgu za doček Nove godine.

Izgleda da Nini Radulović u životu jedino ide u ljubavi jer joj na poslovnom planu, po svemu sudeći, nije sjajno. Kako "Blic" saznaje, Nina je dobila otkaz na "Ženskoj TV", a kako trenutno nema posao, ona je zakazala tezgu za novogodišnju noć. "Kada je napravljena nova programska šema na televiziji na kojoj je Nina radila, ustanovljeno je da se njena emisija ne uklapa. Čelnici televizije su joj saopštili da za njen projekat trenutno nema mesta i da je vreme da se bar na neko vreme pozdrave. Nina je prihvatila činjenicu da trenutno pauzira sa poslom voditeljke", kaže nam izvor blizak nekadašnjoj voditeljki, i dodaje:

"Pošto je sada nezaposlena, ona je odlučila da zakaže tezgu za doček Nove godine da bi bar nešto radila. Ona će nastupiti u jednom beogradskom restoranu kao specijalni gost. Nije iznenađujuće što će sada više raditi kao pevačica. Svi već znate da Nina na koje god slavlje da ode odmah se uhvati mikrofona kako bi pokazala da ume da peva. Nedavno je i na proslavi Filipa Krajinovića uzela mikrofon i zabavljala goste."

Ovako je Nina Radulović Lečić izgledala pre nego što se pojavila na televiziji! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs