Ovo nismo znali

Kako je počela ljubav Sanje Marinković: Drugarica otkrila šta je presudilo!

Ujutru me je zvala i rekla - Znaš kakav je frajer montažer, ispričala je Vesna

Celebrities
Autor:
Kako je počela ljubav Sanje Marinković: Drugarica otkrila šta je presudilo!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Pored toga što su koleginice, Sanja Marinković i Vesna Dedić su i veoma dobre prijateljica. Njih dve ne kriju da obožavaju da vreme provode zajedno, te i ne čudi što je upravo Vesna Dedić bila svedok početka ljubavi poznate voditeljke.

Sanja dugo nije želela da govori o svom suprugu, ali je njena drugarica Vesna otkrila da je početak ljubavi sa Aleksandrom Uhrinom bio veliki preokret u Sanjinom životu, kao i da je poznata voditeljka tada učinila jednu ludost kako bi ga videla.

"Oni su montirali celu noć emisiju "Sve za ljubav" i onda je mene ujutru zvala i rekla: Znaš kakav je frajer montažer! Tog narednog dana trebalo je da zajedno održimo predavanje u našoj školi novinarstva. Sanja je došla u nekoj beloj čipkanoj beloj suknji, gore nešto polugolo, bože me oprosti, i rekla mi: Slušaj, ti danas sama držiš predavanja, ja idem da vidim da li je onaj na smeni! Otišla, i bilo šta je bilo", otkrila je Vesna Dedić u emisiji Amidži šou.

Ostavio je ženu i troje dece zbog nje: Ovakvu ljubav je samo smrt mogla da rastavi! (FOTO)

foto: Kurir / Dragana Udovičić

Sanja nije ostala dužna, te je odala još jedan neobičan detalj.

"Ja sam montirala prilog. Trebalo je da dođe na smenu. Kada je ušao, krenula je pesma "Pogledi u tami". Ta pesma je obeležila početak naše veze", priznala je Sanja.

Ona je uspela da ukroti najvećeg zavodnika 20. veka: Ja sam se u njega zaljubila i želela da budem sa njim do kraja života! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs