Trauma

Keba otvorio dušu nakon udesa: Sad je najmanje važno kako je meni!

Pevač noćima ne spava, jer mu je pred očima slika nesreće

Celebrities
Autor:
Keba otvorio dušu nakon udesa: Sad je najmanje važno kako je meni!
Foto: Kurir / Dado Djilas

Otkako je pre nešto više od nedelju dana izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je na Novom Beogradu automobilom povredio jednu tinejdžerku, pevač Dragan Kojić Keba preživljava pravi pakao.

Bez obzira na to što je odmah na sve moguće načine pomogao osamnaestogodišnjakinji da se povrati od udesa, a potom se i njoj i njenoj porodici javno izvinio, ne prestaje da ga grize savest.

"I dalje mislim samo na tu devojku i njenu porodicu. U kontaktu smo i, bogu hvala, ona je dobro, što je najvažnije. Sada je najmanje bitno kako je meni. Izboriću se zahvaljujući mojoj porodici", kaže Keba ekskluzivno za Glossy. Pevač se povukao u sebe, a utehu nalazi u društvu najmilijih, koji ga nijednog trenutka nisu osudili i ostavili na cedilu. Naprotiv, savetima mu pomažu da izađe iz depresivnog stanja i ponovo mu izmame osmeh na lice. Svestan je svoje greške i ne beži od odgovornosti iako to svima može da se desi. Nikada u životu nije bio u gorem psihičkom stanju i na njega je ova nesreća ostavila pečat za sva vremena. Ne može sebi da oprosti što je udario devojčicu. Noćima ne spava jer mu je pred očima slika nesreće.

"Ne želim da opterećujem nikoga, niti želim da sve ovo pređe u neku patetiku. Naravno, rešiću sve moje duhovne probleme jer kad pomislim šta je sve moglo da bude, nije mi dobro", dodaje pevač, koji je otkazao nastupe i gostovanja u emisijama jer još za to nije spreman.

Neverovatan život kraljice popa: Imala sam samo jednu ambiciju - da vladam svetom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs