Pogledajte

Za njim uzdiše cela Srbija: Evo kakve devojke voli talentovani Mare (VIDEO)

Ovaj talentovani momak osvaja i glasom i stasom

Celebrities
Autor:
Za njim uzdiše cela Srbija: Evo kakve devojke voli talentovani Mare (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

Sigurno ste tokom leta čuli i uživali uz pesmu "Ostavi me" koju peva sve popularniji Mare.

Za vrlo kratko vreme je postala hit, a početak ove jeseni je obeležila njegova nova pesma, naziva "Tamo gde nedostajem". Ovaj talentovani momak osvaja i glasom i stasom, a ispunjavmo želju naših čitateljki i pitamo Mareta ono što ih najviše zanima.

foto: Želimir Križov

Mare, mnoge dame zanima da li slobodan ili u vezi?

- Jesam, slobodan sam. Nemam devojku.

Ovaj odgovor će se sigurno dopasti pripadnicama nežnijeg pola, a da li nam možeš reći šta ti je slaba tačka kod devojaka?

- Kod devojaka me najviše privlači lepo vaspitanje. Neka bude da su mi dame slaba tačka, a ako se nećete uvrediti, ja bih ostalo ostavio za sebe :)

Dobro, neka nešto ostane i tajna. Hajde malo da pričamo o tvojoj karijeri. Ove godine si odlučio da zakoračiš na muzičku scenu, šta je bilo presudno?

- Svi koji snimaju pesme i spotove znaju koliko to košta. Presudan je bio finansijski momenat, kada sam mogao to da ostvarim, tada sam se i angažovao po tom pitanju. Pesmu "Ostavi me" sam, na primer, napisao pre 5-6 godina i eto, dočekala je svoj momenat.

Znamo da sarađuješ sa Željkom Vasićem, pišeš i kompnuješ muziku, a odlučio si da prvi album izdaš za Magic records, zašto baš ta izdavačka kuća?

- Magic records je relativno nova kuća na domaćoj sceni, kao što sam i ja novo lice, mislim da je dobro da rastemo i stvaramo zajedno. Brzo sam se razumeo sa čelnicima i eto nas. Naravno, njihova saradnja sa kvalitetnim muzičarima je učinila da budem stvarno privilegovan da svoje prve profesionalne korake pravim rame uz rame sa njima.

"Ostavi me " i "Tamo gde ne dostajem" su pesme koje su se vrlo brzo zavrtele i postale slušane, šta nam spremaš za dalje?

- Uskoro će izaći nova pesma i spot simboličnog naziva "Budi to što jesi", malo sporijeg ritma, ali meni jako draga, jer je prva koju sam napisao, nekada davno. Spremam i album, za koji se nadam da će biti gotov tokom sledeće godine, ali to su stvari koje ne mogu tačno da se planiraju, ipak, radi se punom parom.

U prijatnom razgovoru Mare nam je otkrio neke informacije, do sledećeg druženja sa njim, uživamo u hitovima "Ostavi me" i Tamo gde nedostajem".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs