Uvek maksimalno doterana na svečanostima

Sara Džesika Parker u otkačenoj kreaciji: Svi govore o ovom ludom kroju! (FOTO)

Crveni tepih godišnje baletske zabave u Njujorku vrvio je mnoštvom poznatih imena, a slavna Keri Bredšo bila je glavna zvezda glamuroznog događaja

Celebrities
17:01h Autor:
Sara Džesika Parker u otkačenoj kreaciji: Svi govore o ovom ludom kroju! (FOTO)
Foto: Fonet

Za slavni par, Saru Džesiku Parker i Metjua Broderika, događaj Fall Fashion Gala u organizaciji njujorškog gradskog baleta pokazalo se savršenim noćnim izlaskom. Sara Džesika, koja je svetsku slavu stekla ulogom kolumnistkinje Keri Bredšo u hit seriji "Seks i grad", sve je oduševila pojavom u haljini koja se presijava.

Zahvaljujući njoj, slavna glumica je uspela da potpuno zaseni zvezdane zvanice glamuroznog događaja. Kako se saznaje, jedinstvena haljina delo je brenda Monse.

foto: Fonet

Reč je o brendu iza kojeg stoje široj javnosti nepoznata, ali zato iskusna imena - Laura Kim i Fernando Garsija, koji su pekli zanat u modnoj kući legende američkog dizajna Oskara de la Rente.

Iako je reč o relativno novom brendu na modnoj sceni, poput slavne Keri, već je uspeo da osvoji pažnju mnogo poznatih dama.

Najružniji seks simbol na svetu: Put do njenog uspeha nije bio ni lep, ni lak!

foto: Fonet

Jedinstvena haljina s potpisom Monse, kojom je Sara Džesika uspela da modno trijumfuje, stvorena je od mnoštva resica, a krasi je i trendi detalj golih ramena.

Sjajne resice ušivene na sloj prozirnog tila i pričvršćene na području struka posebno su laskale skladnoj liniji glumice, a otkačen model haljine naglasila je jednako upečatljivim modelom torbice – delom dizajnerke Gabrijele Herst.

Kraljica u do sada neviđenom izdanju: Maksima nikada bolje nije izgledala! (FOTO)

foto: Fonet

Uz uspešnu glumačku karijeru, Sara Džesika Parker može da se pohvali vođenjem uspešnog modnog brenda SJP Collection, a glamurozno izdanje zaokružila je sjajnim sandalama iz svoje kolekcije koje su se stilom i bojom savršeno uklopile u svečano izdanje.

Monika Beluči pokazala više nego što je htela: Izazovna glumica u tankoj haljini! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs